Candidatura lui Aurel Popescu la Primăria Târgu Jiu, incertă

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a început să se îndoiască de candidatura lui Aurel Popescu pentru Primăria Târgu Jiu. Dacă până acum a susţinut sus şi tare că Aurel Popescu este candidatul PSD pentru municipalitate, acum Cârciumaru spune că această candidatură va fi discutată.

Cârciumaru susţine că vor urma noi discuţii vizavi de candidaturile la primăriile Târgu Jiu şi Drăguţeşti, pentru alegerile parţiale din 11 iunie. Liderul PSD Gorj spune că se va consulta şi cu Dian Popescu, preşedintele ALDE, privind cele două primării. „Vom discuta şi candidatura pentru Târgu Jiu, dar în primul şi în primul rând acest lucru trebuie discutat cu candidaţii. De asemenea, trebuie să văd punctul de vedere al domnului Popescu în ceea ce priveşte colaborarea cu ALDE, trebuie să văd punctul de vedere al organizaţiei de la Drăguţeşti. Bineînţeles, vom discuta la nivel de conducere cu domnul Dian Popescu, ca împreună să luăm cea mai bună decizie pentru alegerile din iunie”, a declarat Florin Cârciumaru.

Cârciumaru susţine că deciziile luate la Gorj nu se vor concretiza până ce nu se va primi girul liderilor de la centru. „Ţinând cont de mărimea organizaţiei nu cred că este bine ca Partidul Social Democrat să nu aibă candidat la Drăguţeşti, dar eu sunt dispus la un dialog, vom discuta şi vom vedea ce hotărâre se va lua la nivel judeţean şi ce hotărâre se va lua la nivel naţional. Ceea ce hotărâm la Gorj nu putem duce mai departe fără o hotărâre care să vină din partea domnului Dragnea şi a domnului Tăriceanu”, a precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 3,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: