Paraschiv denunță pe Facebook falsuri în PNL Gorj

Se luptă pe toate fronturile în PNL Gorj. Proaspăt înscris în cursa pentru președinția partidului, Mihai Paraschiv a postat pe rețelele de socializare un proces verbal din luna februarie când a fost votată în Biroul Politic Județean excluderea consilierului local Cristian Sîrbu de la Jupânești.

Paraschiv susține că documentul ar fi falsificat. „Pe decizia de excludere s-a motivat faptul că din cauza lui nu și-a putut duce partidul la îndeplinire obiectivele politice importante. O aberație, o tâmpenie. Ce am postat eu este luat de la instanță. La un moment dat este trecută o abținere care apoi apare tăiată pentru că nu mai băteau voturile. Cifra 7 este modificată, sunt niște chestii care nu se leagă și mă gândesc că este posibil să facă și o plângere penală pentru fals”, a spus Mihai Paraschiv, consilier local PNL.

Excludere contestată

Cele declarate de Paraschiv sunt susținute și de consilierul local Cristian Sîrbu, de la Jupânești. „Am fost invitat în ședință, mi-am prezentat punctul de vedere, n-am participat la numărătoare, că nu ne-a lăsat. Se observă în procesul verbal că este îngroșat. Apare o abținere care ulterior este tăiată, deci consider că cine a tăiat sau a îngroșat își asumă răspunderea. Eu am contestat în instanță excluderea și la Curtea de Arbitraj a partidului la București”, a declarat Cristian Sîrbu, consilier local. Acesta spune că excluderea a fost pusă pe seama rezultatului slab înregistrat la parlamentare. „Ei au pus excluderea pe seama rezultatului slab de la alegerile parlamentare. Eu am luat 8,5% la Jupânești, dar rezultatul este cam același pe care l-a avut și domnul președinte Dan Vîlceanu în comuna Runcu, unde are domiciliu, din câte știu. Nu am avut încă termen în instanță și aștept răspunsul de la București”, a declarat Cristian Sîrbu, consilier local PNL la Jupânești. Acestuia nu i-a fost încă retras mandatul de consilier local, așteptându-se cel mai probabil răspunsul de la București.  Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, nu a putut fi contactat pentru a putea oferi un punct de vedere. 

Vizualizări: 1,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: