Candidează pentru titlul "Tânărul profesionist în energie". Lucrează la CEO!

Un salariat al CE Oltenia, în vârstă de 34 de ani, a intrat în competiția Energynomics Awards în care va fi desemnat cel mai cel mai profesionist tânăr în energie din țară. Este vorba de Ionuț Predoiu, șef birou la UMC Rovinari, care speră să iasă învingător la Gala premiilor ce va avea loc în data de 8 decembrie. În cursa pentru marele titlu mai sunt alți trei tineri specializați în energie. 

Ionuț Predoiu este absolvent al Universității din Petroșani, unde a urmat și studiile de masterat și doctorat. Lucrează pentru CE Oltenia din 2006, cam de pe vremea când a terminat facultatea. A fost multă vreme inginer de producție la Sucursala Divizia Minieră (SDM) a companiei, iar acum este șef Birou Producţie, Topografie, Geologie la UMC Rovinari. Tânărul este autor și co-autor a 35 de articole publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale, dar și coordonator pentru lucrări de licență și dizertație la Universitatea din Petroșani.

Ionuț Predoiu a spus cu ce l-ar ajuta să câștige titlul de "Tânărul profesionist în energie". De menţionat este faptul că a mai fost nominalizat de două ori la această competiţie la ediţiile anterioare. "Important este că te premiază și contează la nivel naţional și internaţional. Anul trecut a luat premiul o persoană care acum este consilier al secretarului de stat Bușe. Importantă este nominalizarea în principiu. Dacă nu obţin anul acesta, la anul nu mai particip", a declarat Ionuţ Predoiu.

Tânărul angajat al CE Oltenia a participat cu lucrări la trei ediții ale Conferinței “Zilele Academiei de Științe Tehnice din România”, precum şi la Forumul Minier Român. Lucrările sale au fost premiate la FOREN, care este forumul european pe energie, în 2014 și 2016. Ionuț Predoiu a fost anul acesta şef partener în procesul de depunere a unui proiect european, pentru obținerea unei finanțări prin proiectul european Bewexmin. Mai mult, Predoiu spune că este singurul tânăr din lume, sub 35 de ani, cu trei prezențe consecutive la World Mining Congress (Congresul Mondial Minier): Istanbul - 2011, Montreal - 2013, Rio de Janeiro - 2016. A patra Gală a energynomics Awards, în care va fi premiat tânărul specialist în energie, se va desfășura la Cercul Militar Naţional din Bucureşti. 

Galerie foto




Vizualizări: 2,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: