Cântăreaţa Cristina Olteanu, cadou inedit de ziua ei

Cadou inedit de ziua interpretei de muzică populară, Cristina Olteanu. Artista şi-a făcut ei înseşi un cadou surpriză. Este vorba despre videoclipul piesei „Of inimă, inimioară”, clip la care lucrează de aproape două luni şi pe care l-a difuzat pentru prima dată miercuri, 2 august, fix de ziua sa. „Astăzi sunt «specială» - se spune! De ce? Pentru că astăzi ofer iubire, suflet, simţăminte fireşti ale iubirii: dragoste, pasiune, deznădejde, înălţare şi credinţă! Am pus toate acestea, într-o melodie, în versuri, deci în cântec... şi apoi în film”, a scris artista pe pagina ei de socializare.

„Of inimă, inimioară” este o piesă despre despărţire şi chiar dacă artista mărturiseşte că n-a avut parte de astfel de trăiri în viaţa ei, sunt mulţi care se regăsesc în cântec. Videoclipul este filmat la Târgu Jiu, dar şi pe malul mării, la Constanţa. „A fost un cadou pentru mine pentru că miercuri a fost şi ziua mea de naştere. Jumătate este filmat la mare, cu sprijinul băieţilor de la Antena 1 Constanţa şi jumătate este filmat aici, în parcul de pe Insuliţă. Pe tinerii din videoclip îi cunosc, pe băiat l-am întâlnit întâmplător la o nuntă, una din fete cântă în trupa mea, iar cealaltă domnişoară este fetiţa unei prietene”, a declarat Cristina Olteanu, solist de muzică populară.

În videoclip, artista apare cântând la acordeon, instrument muzical pe care îl îndrăgeşte de mic copil. „Am vrut să aduc în prim plan pasiunea mea pentru acordeon, instrument pe care-l ştiu de mică şi la care m-am perfecţionat mereu şi mă perfecţionez în continuare. Filmările au durat de la Rusalii până acum, ca să iese totul frumos”, a mai spus Cristina Olteanu. Artista este şi profesoară de canto popular la Palatul Copiilor din Târgu Jiu şi a pregătit zeci de copii care acum sunt artişti consacraţi ai muzicii populare.

Vizualizări: 2,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: