Căpitanul pandurilor: Cred că o să câştigăm

Pandurii Târgu Jiu aşteaptă publicul la stadion vineri, de la ora 16:00, când este programat meciul cu UTA Arad. Căpitanul echipei, Denis Brînzan, crede în victorie, mai ales că Pandurii nu a pierdut până acum pe teren propriu.

Meciul va fi jucat pe terenul sintetic, preţul biletului fiind de 10 lei. Pandurii a avut un parcurs bun pe care vrea să îl continue. „Jucăm acasă, nu am pierdut deloc pe teren propriu, avem doar un egal cu FC Argeş, şi cred că o să câştigăm. Avem încredere în forţele noastre. O cunoaştem pe UTA! Sunt câţiva care au fost şi aici, cu mine, cum ar fi Ciprian Rus, Enescu, care a jucat în Liga I, dar au o echipă destul de bună. Probabil că şi ei au aspiraţii foarte mari, vor să promoveze sau să fie cel puţin în primele locuri. Eu sunt optimist, cred că o să câştigăm“, a declarat căpitanul echipei Pandurii, Denis Brînzan, citat de site-ul clubului.

Fotbalistul de 21 de ani a spus că jucătorii au primele la zi, fiind ceva restanţe la salarii. Au însă încredere în promisiunile conducerii privind rezolvarea problemelor. Jucătorul rămâne rezervat atunci când este întrebat dacă echipa are şanse la promovare, fiind încă devreme pentru astfel de calcule. Înainte de etapa cu nr. 10, echipa era pe locul 4, cu 18 puncte.

Pandurii Târgu Jiu a acumulat şase meciuri consecutive fără înfrângere.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: