Cerere în căsătorie pe terenul de fotbal

Un arbitru bihorean şi-a cerut în căsătorie iubita, tot arbitru de fotbal şi ea, pe terenul de fotbal, la un meci la care cei doi erau delegaţi. S-a întâmplat în week-end la meciul din Liga a 4-a din Bihor, CAO Oradea – Diosig, disputat sâmbătă, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, spectatorii prezenţi, dar şi fotbaliştii, au asistat la o cerere în căsătorie chiar la mijlocul terenului.

Cei doi protagonişti ai cererii în căsătorie inedite au fost cei doi tuşieri delegaţi la meci. Arbitrul asistent Marius Matica a decis să-şi ceară iubita, arbitrul asitent Gyurgy Duma, în căsătorie într-un mod pe care nu îl va putea uita. ”După ce căpitanii şi-au ales terenul sau lovitura de începere, Marius a îngenuncheat în faţa iubitei sale, care a fost copleşită de momentul emoţionant. „Vrei să fii soţia mea?”, a rostit vizibil emoţionat arbitrul, în aplauzele spectatorilor şi ale jucătorilor celor două echipe, oferindu-i inelul de logodnă”, scrie bihon.ro.

„Da, din tot sufletul”, a rostit iubita arbitrului, Gyorgyi, care a rămas impresionată de iniţiativa iubitului ei.  „Nu m-am aşteptat. A fost o surpriză extraordinar de plăcută. Ceva de vis! Efectiv mi s-au înmuiat picioarele”, a spus arbitra, dar asta nu a împiedicat-o să continue să arbitreze la acel meci.

Marius (22 de ani) şi Gyorgyi (21 de ani) sunt împreună de aproape trei ani şi nu a fost pentru prima dată când au arbitrat împreună. S-au cunoscut la şedinţele CJA Bihor, unde amândoi activează ca arbitri de fotbal.

Vizualizări: 1,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: