Doicaru, critici pentru şefii din sport

Robert Doicaru, director interimar la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, a criticat la un post de radio modul în care se face management sportiv la echipele din Gorj. Doicaru vede în prezent lucruri bune numai la Pandurii, unde sunt rezultate, în condiţiile unui buget extrem de mic.

Robert Doicaru a criticat modul în care au fost conduse echipele de baschet şi handbal de la Energia, atunci când erau bani, precum şi Pandurii. „Şi Narcis Răducan când a venit a zis că e profesionist. Ce a făcut Narcis Răducan când a venit la Pandurii? A distrus un club. El pe unde a fost...”, a comentat Doicaru la Radio Infinit. „Acum, Pandurii este la câteva puncte de primul loc, aproape fără bani”, a adăugat acesta.

Robert Doicaru spune că în prezent doar la Pandurii sunt rezultate. „Până acum, singurii care au demonstrat că încearcă să fie serioşi sunt cei de la Pandurii. Au redus tot, au redus finanţarea, au plecat cu copii la drum, au rezultate. Sper că lucrurile acestea se pot rezolva. UCB ne-a arătat în fiecare an că nu poate. Nu au avut bani pentru Liga I. ACS este o echipă care trăieşte din proiecte, să fim serioşi. Aduc jucători străini, a fost vorba să crească jucători de la noi. Eu sper să se descurce”, a explicat Doicaru la postul de radio.

Directorul interimar al DJTS Gorj a spus că şi la echipele primăriilor este loc de mai bine în ceea ce priveşte partea de management. „Administraţia în sport înseamnă foarte multe lucruri, noi am trimis adrese la toate primăriile, pentru a le spune cu ce ne ocupăm. Să le spunem cum se face un plan de management pentru o echipă, cum se face un buget. Nu ştiu dacă le-au citit”, a explicat Doicaru.

Acesta a criticat faptul că unii şefi din sport sunt interesaţi doar de câştigul personal. „Lumea a intrat în sport ca să câştige. Nu vorbesc de sportivi. Niciunul nu a venit că vrea să ajute. Fiecare ar trebui să facă un plan de management, în care să aibă venituri, să se încadreze cu cheltuielile. La noi mentalitatea este că sunt preşedinte şi trebuie să câştig”, a concluzionat Robert Doicaru.

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: