Cârciumaru aduce cinci elicoptere cu investitori la Târgu Jiu

Municipalitatea a anunţat pentru astăzi sosirea unei armate de investitori la Târgu Jiu. Este vorba de oamenii de afaceri care au în plan să deschidă magazine în cadrul noului Shopping City Mall Târgu Jiu. Nu mai puţin de 5 elicoptere vor aduce investitorii. Acesta vor ateriza pe stadion, deoarece pe heliport nu este loc.

Noul centru comercial care se construieşte în zona de sud a municipiului a început să prindă contur. Cei care au investit bani grei în această afacere vor să vadă cum se prezintă lucrările. „Joi vor fi prezenţi la Târgu Jiu toţi acţionarii care au investit în aceste investiţii. Vor veni cu cinci elicoptere la ora 11, după câte cunosc. Vor trece în revistă stadiul lucrărilor de pe şantierele respective”, a declarat primarul Florin Cârciumaru la un post local de radio.

Municipalitatea anunţă că vor veni şi alţi investitori în zonă. Când? Nu se ştie. Se vorbeşte de noi supermarketuri Carrefour şi de un market Penny. „După o discuţie cu cel care coordonează lucrările din zonă, putem spune că este vorba de asigurarea a 1000 de locuri de muncă. Dedeman a dat anunţ în primă fază pentru 140 de locuri. Iată că, în curând, vom avea şi posibilitatea de a face un comerţ ridicat pe anumite produse, de a avea spaţii moderne şi mult solicitate de către tineret, cinematografe sau ce alte activităţi se mai pot organiza în Mall. Deci, avem şi locuri de muncă iar pe parcurs trebuie să insistăm să mai vină şi alţi investitori. În procent de 99% va veni şi Penny la Târgu Jiu şi se vor realiza în oraş 4 mini-Carrefour. Se dezvoltă reţeaua comercială a oraşului”, a precizat edilul.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: