Lider sindical, luat cu ambulanţa din carieră

Un lider de sindicat a fost luat cu salvarea de la locul de muncă. Este vorba despre Gheorghe Peptan, de la Departamentul Mentenanţă Rovinari. Peptan a confirmat că ieri a fost dus cu ambulanţa la spitalul din Rovinari şi a povestit cum s-a întâmplat totul.

Liderul de la Mentenanţă Rovinari spune că ieri dimineaţă i s-a făcut rău şi a mers la cabinetul medical al unităţii. „La orele 7.30 am mers la dispensar la noi la întreprindere. M-au găsit cu tensiunea 21 cu 10“, a explicat Peptan. Imediat el a cerut o învoire pentru a merge la spital. Răspunsul a fost negativ. „Mi-a dat bilet să mă duc la spital la Rovinari, eu l-am dus la maistrul meu Cristi Dijmărescu, a luat biletul şi l-a dus la subinginerul Gruescu Constantin. El a luat biletul şi l-a dus la Smărăndoiu, şeful Mentenanţă Rovinari. Şi au scris pe bilet că pot să merg la spital la orele 14-15“, spune supărat Peptan. Drept urmare, a plecat în carieră, deşi se simţea rău. „Am mers în carieră cu salariaţii. Mi s-a făcut rău şi am spus unui coleg să-i zică la şofer să oprească. A oprit, am deschis uşa, m-am prăbuşit şi nu mai ştiu nimic. Au sunat la ambulanţa, au venit, m-au preluat, am stat două-trei ore la spital. Cu tensiune mare“, a mai povestit acesta. Dar, ziua nu s-a terminat. Peptan a fost nevoit să revină la serviciu pentru că altfel era pus nemotivat. „Rămăsei surprins că-mi cerură documente justificative de la Rovinari. Ca să-mi mai taie nişte ore. Cam aşa stau lucrurile, astea sunt personajele pe care le-au pus domnul Ciurel şi domnul Antonie să conducă oamenii. Acum sunt la serviciu pentru că dacă nu mă întorceam mă puneau nemotivat“, a mai declarat acesta.

Gheorghe Peptan are un sindicat de 52 de membri la Mentenanţă la Rovinari şi este afiliat la Federaţia Univers. Şi el, ca şi alţi lideri, a fost mai întâi la Federaţia Naţională Mine Energie, dar a plecat odată cu Ion Ruşeţ pentru a schimba faţa mişcării sindicale din CE Oltenia.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: