Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru i-a pus „botniţă” lui Rotaru, cu postul de director

Florin Cârciumaru, primarul Municipiului Târgu Jiu, a scăpat cu uşurinţă de criticile lui Marian Rotaru, contracandidatul clasat pe locul II la alegerile locale, din iunie.

 După ce a fost uns director al Direcţiei de Patrimoniu, Rotaru a devenit un supus credincios al şefului său. Dacă înainte de a-şi negocia acest post, nu scăpa niciun prilej pentru a apărea în presă cu declaraţii acide la adresa primarului Florin Cârciumaru, acum Marian Rotaru refuză să vorbească chiar şi  despre politică. Asta în condiţiile în condiţiile în care PSRo, partidul ce l-a susţinut pentru Primăria Târgu Jiu, se destructurează. Contactat telefonic pentru a oferi informaţii privind listele pentru alegerile parlamentare ale PSRo, Marian Rotaru, ne-a recomandat să apelăm la Lavinia Petriţa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. Revenind puţin la realitate, Rotaru a recunoscut că nu-l mai interesează politica. „Nu mai vreau să vorbesc nimic acum. Vreau să mă liniştesc, politica o dau dracu. Nu putem vorbi acum, când am putut vorbi am vorbit, am fost deschis. Pe mine nu mă mai interesează deocamdată politica”, a spus Rotaru. Membrii PSRo se tem că partidul lui Mircea Geoană de la Gorj se va desfiinţa până la alegerile parlamentare. „N-am mai fost contactat de conducerea judeţeană, partidul este mic, oamenii puţini. Nu mai avem înaintaşi, locomotiva nu mai are cărbune. Nu s-a convocat nicio şedinţă. Greu de spus în acest moment, cine mai este liderul la PSRo. Este posibil să se destructureze PSRo la Gorj”, susţine Ion Dumitraşcu, fostul candidat la Primăria Turceni.

Vizualizări: 7,825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: