Vîlceanu nu l-a dat, încă, în judecată pe ministrul energiei

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu l-a acţionat în judecată pe ministrul energiei Victor Grigorescu, aşa cum a declarat acum două săptămâni. În urma unei postări pe Facebook a ministrului, Dan Vîlceanu s-a simţit atacat şi a anunţat că îl va da în judecată pentru calomnie și insultă dar și că va sesiza instituțiile abilitate ale statului în legătură cu posibila infracțiune de amenințare.

Lui Dan Vîlceanu pare că i-a mai trecut supărarea pe ministrul Victor Grigorescu şi până acum nu a depus cerere de chemare în judecată a acestuia şi nici plângere penală. Liberalul a spus că a avut alte treburi mai importante de făcut. ”Încă nu dar o să o fac. Până acum nu am făcut nimic în acest sens pentru că am fost ocupat cu anumite proceduri care au ținut de lista pentru parlamentare, alte lucruri mai importante decât asta”, a spus președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu. Acesta luase în calcul să-l dea pe Grigorescu în judecată după ce ministrul a postat pe o rețea de socializare că liberalul nu are statură morală și că ar trebui să se preocupe să găsească răspunsuri oficiale la modul în care firmele în care e acționar au reușit să aibă contracte de milioane cu CEO.  Declaraţia care l-a deranjat pe Dan Vîlceanu este următoarea: „Liderii politici din Gorj descoperă cu uimire că CEO e într-o situație financiară grea. Sigur că în calitate de afaceriști onești care au făcut afaceri colosale cu Complexul Energetic Oltenia nu aveau de ce să se îngrijoreze că propriile lor acte afectează compania și angajații ei. (...) În Oltenia se făceau afaceri dubioase de ani de zile și nu e ca și când nu ar fi știut toată lumea ce se întâmplă. Au început să apară dosarele penale și vor apărea și mai multe. Din păcate, un dosar penal nu se face pe vorbe, așa cum se dau declarațiile ipocrite”, a transmis ministrul.

Imediat, liderul PNL a anunţat printr-un comunicat de presă că s-a simţit ameninţat şi calomniat: “M-am hotărât să-l acționez în instanță pe ministrul Victor Grigorescu pentru calomniile și insultele pe care le-a postat pe pagina personală de facebook. De asemenea, voi face o sesizare penală pentru amenințare împotriva domnului ministru”.

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: