Cârciumaru: Nu ne încadrăm în termen cu lucrările

Primăria Târgu Jiu nu a respectat termenul prevăzut prin hotărârea de Guvern pentru realizarea investiției la Garnizoana Târgu Jiu, pentru a primi în schimb cele 40 de hectare de teren de la MApN. Termenul a expirat joi, 3 noiembrie, însă autoritățile locale spun că nu riscă nimic, pentru că au început execuția lucrărilor.

Autoritățile locale din Târgu Jiu au avut un an la dispoziție, conform Hotărârii de Guvern, pentru a realiza 1.7 km de gard despărțitor, dar și pentru a asfalta 25.000 mp de alei. Miza era ca în schimb să primească cele câteva zeci de hectare de teren de la Ministerul Apărării Naționale (MApN). S-au apucat de treabă abia acum două săptămâni și, evident, nu au respectat termenul impus pentru finalizarea lucrărilor, respectiv 3 noiembrie. "Nu o să ne încadrăm în termenul prevăzut și impus de Ministerul Apărării, dar s-a discutat pe această temă. Oricum în luna noiembrie vor finaliza gardul pentru că se lucrează la gardul de la unitatea miliatară, vom finaliza și asfaltarea aleilor din incintă, din interiorul unității militare", a declarat, joi, Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.
Ar fi pentru a doua oară când ar pierde primăria Târgu Jiu acest teren care ar putea deveni în anii următori un adevărat cartier rezidențial. Autorităţile locale spun că nu riscă nimic chiar dacă nu s-au conformat termenului. Investiția pe care primăria Târgu Jiu o face pe domeniul Garnizoanei Târgu Jiu este de circa 2 milioane de lei, bani de la bugetul local.

Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: