Cârciumaru, supărat că PSD blochează numirea lui Bălăeț

Senatorul PSD Florin Cârciumaru vrea să clarifice scandalul izbucnit în jurul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Cârciumaru vrea să discute vineri cu primarul, cu cei doi viceprimari și cu președintele Consiliului Județean pentru a încerca să înțeleagă de ce nu se limpezesc lucrurile în jurul sportului și de ce îl înjură pe el târgujienii.

„Foarte multă lume m-a certat și mulți consideră că eu aș fi în spatele acestor acțiuni. Nu este adevărat. Nimeni nu m-a întrebat absolut nimic. Nici domnul Bălăeț, nici domnul viceprimar. După certurile pe care le-am  primit, vreau să port o discuție în modul cel mai serios pe această temă”, a spus, la Radio Infinit, Florin Cârciumaru.

Bălăeț a câștigat concursul pentru conducerea noului Club Sportiv Municipal, dar majoritatea din Consiliul Local Târgu Jiu a boicotat ședințele în care ar fi trebuit să valideze rezultatul.

Senatorul Cârciumaru nu înțelege nici indiferența lui Cosmin Popescu vizavi de subiectul sportului din Gorj. „Mergând pe stradă, foarte mulți oameni mă știu de iubitor al sportului. Dacă spunem de fotbal, că sunt mulți bani în joc, de ce orașe mici, mici de tot, au echipe de handbal sau baschet și Târgu Jiul nu are? Asta mă întreabă oamenii! Asta trebuie să fie un semn de întrebare pentru președintele Consiliului Județean Gorj, pentru primarul orașului. De ce nu se poate? Dacă CJ Vâlcea a reușit să facă din CSM un alt Oltchim, nu înțeleg de ce la Târgu Jiu nu se poate face nimic”, a mai adăugat fostul primar.

Cârciumaru a mers mai departe cu neclaritățile. Vrea să afle de la colegii din PSD de ce nu sunt de acord cu numirea lui Robert Bălăeț în fruntea CSM, odată ce a câștigat concursul, din moment ce inițiativa înființării clubului i-a aparținut chiar viceprimarului Aurel Popescu: „Avem o infrastructură modernă, săli de sport și să nu avem și noi o echipă de handbal măcar? Administrația trebuie să se ocupe mai mult! Vreau să lămuresc această situație și cu domnul primar. Inițiativa a fost a domnului viceprimar Aurel Popescu. De ce se opune acum PSD la treaba asta? O să lămuresc lucrurile. Până la urmă, suferă sportul din Târgu Jiu, iubitorii de sport. Dacă nu se înțelege primarul cu viceprimarii, e normal că suferă toată lumea”.

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: