Cârciumaru îi răspunde lui Bunoaica: Eu nu știu pe cine reprezintă

Senatorul Florin Cârciumaru îi răspunde sindicalistului Nicu Bunoaica după ce acesta din urmă a acuzat PSD că nu a vrut să discute cu el despre problemele din minerit. Acum vicepreședinte al organizației social-democrate Gorj, senatorul Cârciumaru îi spune lui Bunoaica și motivul pentru care nu a fost primit la discuții: A vorbit mai întâi cu USR și a criticat PSD!

Senatorul Florin Cârciumaru susține că liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 ar fi procedat greșit când a mers la cei de la USR și apoi a criticat Guvernul în declarațiile publice. “Domnul Bunoaica a făcut o mare greșeală! S-a dus la acei parlamentari USR care au votat, negru pe alb, împotriva plătirii certificatelor verzi de către Guvern. Cum să-l primesc, să stau de vorbă cu el, când se duce seara și critică Guvernul, reprezentanții PSD! Ce dialog să mai avem?”, a spus, la Radio Infinit, Florin Cârciumaru.

Cârciumaru a explicat și de ce nu l-a invitat pe Nicu Bunoaica la întâlnire programată cu reprezentanții sindicatelor, săptămâna trecută, când liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit la Târgu Jiu. „Te duci la USR, care a fost împotriva ta, în loc să vii la cei care au fost cu tine. Noi, ca parlamentari PSD, am stat de vorbă cu sindicatele. Eu am organizat o întâlnire între liderii de sindicat, cu 6 lideri de sindicat, cu domnii Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. Cu aceste federații am lucrat, cu acestea lucrăm. Eu nu știu pe cine reprezintă dânsul, ce reprezintă, nu știu”, a mai precizat vicepreședintele PSD Gorj.

Vizualizări: 3,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: