Care este cea mai căutată persoană din România pe Google

Topul celor mai populare căutări pe Google în 2021 din România a fost dat recent publicității. Fiind un an pandemic, subiectele legate de coronavirus au fost la mare căutare în acest an dar şi lansarea iPhone, Alexandra Dinu, popularul serial „Squid Game” de pe Netflix şi reţeta de varză murată.

Anul 2021 a fost încă unul aflat sub semnul pandemiei COVID-19, iar acest lucru se oglindește și în căutările pe care românii le-au făcut pe Google.

Listele Google ale celor mai populare căutări în România în 2021 arată că, deși aspectele legate de pandemie au fost în centrul atenției pentru români, subiectele s-au schimbat față de anul trecut: de la informații despre virus, restricții și pandemie în general, în 2021 căutările românilor pe Google au vizat vaccinurile, prevenția și reluarea activității considerate normale.

În topul celor mai populare căutări pe Google în România de anul acesta se află trei căutări legate de vaccinare – certificatul verde, loteria vaccinării și programarea pentru vaccinare.

Lider în căutări este Campionatul European de Fotbal, programat pentru 2020 și amânat pentru 2021. Informații despre prevenția COVID au fost și ele la mare căutare, alături de produsul care generează „buzz” la lansarea fiecărei noi iterații: iPhone. Serialul „fenomen” – așa cum l-a numit presa – Squid Game are și el un loc în topul celor mai populare căutări, alături de un alt apariție care luat lumea prin surprindere: jucătoarea de tenis Emma Răducanu, care a câștigat US Open la doar 18 ani și are origini românești.

Un interes ridicat în căutări a generat actrița și vedeta de televiziune Alexandra Dinu, precum și moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian.

Cele mai interesante căutări sau dovedit însă cele de la reţete unde pe locul I este o reţetă de budincă prezentată în mai multe variante pe reţelele de socializare numită „Să fac spume dacă ştiu” urmată de populara reţetă de varză murată românească.

Vizualizări: 1,310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: