Ce vedete vor participa la Survivor 2022 la PRO TV

Mutarea la PRO TV a emisiunii Survivor 2022 aduce nume interesante  de vedete care vor lua parte la show. Printre numele de concurenți vehiculate se numără solişti, actori dar dar şi sportivi celebrii care se vor deplasa pentru filmări în Republica Dominicană.

PRO TV a luat iar în grila sa de programe reality-show-ul ”Survivor România”, un show care la Kanal D a făcut furori. Pro TV a cooptat şi pe prezentatorul Daniel Pavel cu echipa show-ului, iar acum au început să apară și nume de concurenți ce ar putea face parte din tabăra Faimoșilor.

Se vehiculează nume sonore printre concurenți, cum ar fi Adrian Nartea, actorul care tocmai a terminat filmările pentru serialul „Vlad”, sau Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, care au mai participat și la alte reality-show-uri, cum ar fi „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”. De asemenea, se zvonește că Antonia, Alex Velea și Dorian Popa ar fi primit și ei oferte bănoase, de 15.000 de euro, pentru a participa la cel mai dur reality-show care se va filma în Republica Dominicană. În mai puțin de două luni se vor anunța însă oficial numele celor care vor participa la reality-show-ul ce va fi prezentat de Daniel Pavel, la Pro TV.

Toamna aceasta, Daniel Pavel a primit un premiu important în cariera sa mediatică. Astfel că pentru munca depusă la Survivor România 2021, el a fost desemnat „Personalitatea TV a anului”, în cadrul Galei pentru Performanță și Excelență 2021. Prezentatorul a ținut să le mulțumească  tuturor celor care l-au susținut încă de la început.

Amintim că Survivor 2021, care s-a văzut la Kanal D, a fost câștigat de Faimosul Zanni care a intrat în posesia unui premiu în valoare de 50.000 de euro.

Vizualizări: 4,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: