Care este cel mai bun sistem de pariere la Blackjack?

Jocul de blackjack este popular printre jucători datorită simplităţii cu care se practică dar mai ales marginii de casă mici pe care o declară. O margine de casă mică înseamnă pentru tine ca şi jucător şanse mari de reuşită şi consolidarea contului financiar, aşa că popularitatea se justifică cum nu se poate mai bine.

În căutarea acestui plus financiar mulţi jucători aleg să aplice diverse sisteme de pariere care micşorează constant aceasta margine de casă şi le maximizează în acelaşi timp profitul. Care este cel mai bun sistem de pariere la Blackjack care să asigure acest lucru? Vei afla în rândurile următoare aşa că parcurge-le cu atenţie.

Progresie negativă


Trebuie să ştii că orice sistem de pariere în blackjack la care vei apela va ţine cont întotdeauna de cât îţi permiţi să pariezi. Va trebui deci să ai un buget pe măsură pretenţiilor tale şi să găseşti şi varianta de blackjack unde să te poţi desfăşura.

Cele mai populare sisteme de pariere la jocul de blackjack sunt sistemele care implică o progresie negativă. Îţi dai uşor seama în ce constă acest sistem, ţi se cere ca după fiecare pierdere înregistrată să măreşti de fiecare dată miza.

În cazul în care vei avea şi un câştig, acesta va aduce recuperarea pierderilor dar va trebui să reîncepi parierea cu pariul de bază. Nu te grăbi însă să aplici acest sistem dacă nu cunoşti în profunzime jocul, încearcă mai întâi o abordarea a jocului de blackjack în sistem demo.

Poate găseşti şi un bonus de bun venit dedicat acestui joc, o ocazie minunată pentru a deprinde experienţa necesară care să îţi dea curajul să aplici ulterior o asemenea strategie. Pentru că da, îţi trebuie resurse financiare să faci acest lucru dar şi o doză bună de curaj.

Şi mai rămâne şi partea în care trebuie să alegi şi o anumită strategie de pariere care să implice această progresie negativă. Din fericire pentru tine există numeroase strategii de acest gen, aşa că le enumerăm numai pe cele mai populare.

Strategia Martingale, D’Alembert, Labouchere sau Fibonaci adoptă toate această progresie negativă, adică pariezi mai mult după ce ai pierdut o rundă de pariere. Pentru că valoarea pariului iniţial depinde de strategia adoptată vă trebuie să o alegi cu grijă, principalul tău reper trebuind să fie întotdeauna mărimea bugetului de joc pe care ţi-l permiţi.

Progresie pozitivă

Acum şti că o progresie negativă înseamnă să măreşti pariul la fiecare pierdere suferită. Şi în cazul în care vei obţine şi un binemeritat câştig, pierderile vor fi acoperite dar te vei reîntoarce întotdeauna la pariul iniţial.

Aşa cum uşor se poate deduce o progresie pozitivă este inversul celei negative, adică ţi se va cere să măreşti miza după fiecare câştig, nu după fiecare pierdere. Şi în acest caz ai nevoie de un buget generos de joc, pentru că este evident că vei debuta cu un pariu iniţial mare ca şi valoare.

Strategiile de acest gen sunt multe, Martingale inversat, Labouchere inversat sau Sistem 1-3-2-6. Comun la toate aceste strategii de pariere este însă această progresie pozitivă, pariezi mai mult cu fiecare câştig obţinut.

Este evident că îţi doreşti să ai victorii succesive care să îţi aducă câştiguri mari dar trebuie să fi în egală măsură şi extrem de realist. Dacă pariezi 20 RON şi câştigi, următorul pariu poate să fie de 30 sau 40 de RON, în conformitate cu paşii strategiei.

Îl câştigi şi pe acesta, pariezi acum 50 sau 60 de RON. În cazul cel mai fericit poţi duce aceste victorii consecutive până la un număr de 5, dar pierderile sunt inevitabile. Ori în momentul în care apare prima pierdere o să constaţi că ai pierdut de fapt toate câştigurile anterioare, deci nu ai nici un profit.

Tocmai de aceea trebuie să fi rezervat şi să nu te laşi purtat de adrenalină pariind în mod excesiv şi mărind miza necontrolat. Măreşte de fiecare dată miza atât cât să laşi o mică rezervă pentru ca în cazul pierderii să rămâi întotdeauna în cont cu un plus financiar.

Pariuri plate

Toate strategiile de mai sus, indiferent că sunt de progresie negativă sau pozitivă îţi cer întotdeauna să măreşti miza următoare. Şi trebuie să recunoşti că în ambele cazuri ţi se solicită un buget consistent de joc pe care nu toţi jucătorii sunt dispuşi să îl sacrifice cu uşurinţă.

Ei bine, acum ai soluţia să nu faci acest lucru! Există posibilitatea să aplici această strategie de pariere care constă în lansarea de pariuri plate. Ce înseamnă un pariu plat? Pur şi simplu setezi valoarea unui pariu iniţial şi pe acesta îl repeţi la nesfârşit în fiecare rundă de pariere.

Ai optat pentru miza de 10 RON, pe aceasta o vei miza de fiecare dată indiferent dacă ai un rezultat pozitiv sau negativ. Ai în faţă doar o opţiune, nu mai trebuie să fie atent la paşii de pariere diferiţi impuşi de fiecare strategie în parte.

Totul este liniar şi în acest fel obţii un avantaj excepţional, urmăreşti pariurile cu mai multă atenţie şi vezi tot timpul cum oscilează bugetul tău financiar. În funcţie de această oscilaţie poţi lua decizia de a părăsi jocul sau de a rămâne în continuare la masă.

Dar ai parte şi de un dezavantaj major! Sistemele de pariere în blackjack, fie că erau de progresie negativă sau pozitivă îţi garantau recuperarea pierderilor şi ceva în plus în cont. Acum eşti la latitudinea ta şi a hazardului!

Dacă ai un şir de victorii consecutive şi consideri că ai în cont suficienţi bani pe plus, această strategie de pariuri plate se poate dovedi una profitabilă pentru tine. Dar dacă te laşi prins în magia jocului, este posibil ca această strategie să îţi aducă daune serioase în buget, recuperarea acestor pierderi fiind un target greu de atins ulterior. 

Concluzie
Există jucători care sunt atraşi de sloturi în egală măsură în care alţii sunt adepţii jocurilor de masă. Dacă îţi place jocul de blackjack poţi alege între aceste sisteme de pariere, în funcţie de tipul de jucător care eşti. Dar pentru toate acestea ţi se solicită un buget de joc consistent, aşa că selectează strategia cea mai potrivită pentru tine şi pariază responsabil, singura cale de a obţine de la joc experienţa pe care ţi-o doreşti atât de mult!

Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: