Care sunt avantajele anvelopelor Continental

Ceea ce este cu adevărat esențial în beneficiile pe care anvelopele Continental vi le oferă este faptul că tehnologia lor de ultimă generație vă poate garanta siguranța la volan. De aceea, în acest articol vă prezentăm cele mai importante zece caracteristici ale anvelopelor lor.

Experiență dovedită

Continental a luat naștere în 1995 cu scopul de a furniza anvelope de cea mai bună calitate, inovatoare și, mai presus de toate, cele mai sigure. Marca este poziționată ca una dintre principalele referințe în industrie, fiind principalul furnizor al celor mai importante automobile din lume.

Inginerie germană

Trebuie să știți că anvelopele Continental sunt realizate cu o tehnologie milenară, dar mai ales că acest produs este în continuă dezvoltare și inovare. Sediul său central se află în Hanovra, Germania; acolo, peste 1.000 de ingineri europeni și nord-americani lucrează pentru a vă oferi un produs de calitate, testând fiecare anvelopă nouă pe o pistă de curse de renume mondial.

Frânare

Această marcă știe că există diferite tipuri de străzi și drumuri în întreaga lume, de aceea anvelopele sale sunt fabricate cu materiale de calitate superioară, căutând o inovație constantă în fiecare produs nou. Tehnologia pe care Continental o folosește în anvelopele sale vă poate garanta siguranța în timpul condusului.

Teste de siguranță

Continental efectuează 67.000 de teste pe mai mult de 140.000 de anvelope din întreaga lume înainte de a le aproba și de a le lansa pe piață. Șoferii de testare profesioniști fac echivalentul a cel puțin 500 de călătorii în jurul lumii în fiecare an, astfel încât anvelopele Continental să fie testate în diferite climate și condiții de drum.

Anvelope ieftine – oferte, online

Echipament original

Anvelopele pe care Continental vi le oferă îndeplinesc caracteristicile stabilite de cei mai buni producători auto din întreaga lume: frânarea de la viteza maximă până la oprirea completă, indiferent dacă asfaltul este umed sau uscat. De asemenea, au o manevrabilitate, un confort, un nivel de zgomot și un kilometraj excelente. Inginerii Continental efectuează mai mult de 100 de teste pentru a se asigura că anvelopele se potrivesc perfect pentru orice vehicul.

Aprobare la nivel mondial

Aceste anvelope nu numai că sunt testate de ingineri și șoferi experți, dar, din 2007, marca a rămas una dintre cele mai recunoscute de către revistele din industrie. Anvelopele au primit cele mai bune recomandări în 80% din testele la care au fost supuse. Continental a fost inclusă în topul mărcilor de anvelope de către reviste de prestigiu precum Autobild și Autozeitung, precum și premiată ca fiind cea mai bună marcă de anvelope din 50 de ani de teste de către revista Automotorsport, pentru a menționa doar câteva.

Siguranță sporită datorită jantelor mai late

Această marcă oferă anvelope UHP, care asigură o aderență mai bună și o manevrabilitate excelentă, datorită unei suprafețe de contact mai mari. Toate acestea îi permit mașinii dumneavoastră să frâneze rapid pe distanțe scurte, să aibă o stabilitate mai bună în viraje, o schimbare îmbunătățită a benzii de rulare, o manevrabilitate precisă, o conducere sportivă confortabilă și o imagine mai atractivă pentru vehiculul dumneavoastră.

Economie de combustibil

Este important să alegeți anvelope de înaltă calitate care să vă ajute să obțineți economii semnificative de combustibil. Cu anvelopele Continental vă veți bucura de economii maxime, deoarece acestea sunt concepute pentru a vă oferi cea mai bună eficiență a consumului de combustibil atunci când conduceți.

Sistem de monitorizare

Anvelopele Continental vă oferă un sistem capabil să vă avertizeze în caz de pierdere de presiune, reducând emisiile de dioxid de carbon și garantând, de asemenea, o reducere a consumului de combustibil.

Tehnologia ContiSilent

Aceasta este o tehnologie de reducere a zgomotului și vă aduce beneficii în ceea ce privește: mai puțin zgomot pe toate suprafețele, poate funcționa în orice condiții meteorologice, nu afectează deloc condusul, nu influențează kilometrajul, viteza sau capacitatea de încărcare și, în cele din urmă, nu necesită condiții speciale de montare.

Instrucțiuni pentru montarea anvelopelor

Continental oferă propriul manual pentru montarea și demontarea anvelopelor Continental AG. Acest lucru nu înseamnă că funcționează cu orice anvelopă, dar este un suport suplimentar pe care Continental îl oferă clienților săi.

De ce să alegi anvelopele Continental?

Suntem siguri că acum cunoașteți anvelopele Continental și nenumăratele avantaje pe care le oferă.

Continental înseamnă siguranță, excelență, inovație și multe altele. Dar mai întâi, știți de ce sunt atât de importante anvelopele atunci când conduceți? Siguranța dumneavoastră pe șosea începe de la primul contact, iar anvelopele sunt responsabile pentru această primă legătură. Incluse în așa-numitul triunghi al siguranței, anvelopele bune sunt esențiale pentru a asigura un condus încrezător, contribuind la îmbunătățirea stabilității vehiculului, a ținutei de drum și a performanțelor.

Anvelope ieftine - oferte

Acum că știți care sunt avantajele pe care Continental le oferă în anvelopele sale, vă invităm să vi le achiziționați. Amintiți-vă că, așa cum am spus la început, principalul lucru pentru Continental este ca atunci când folosiți oricare dintre produsele sale să vă simțiți în siguranță și confortabil în interiorul mașinii dumneavoastră.

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: