Ce sunt pariurile pe cornere

Fotbalul este cel mai atractiv sport nu numai din punct de vedere al audientei pe care o inregistreaza, atat la televizor cat si in ceea ce priveste numarul de spectatori de spectatori de pe stadioane, precum si in ceea ce priveste domeniul pariurilor sportive.

Asa se face ca o buna parte din pariurile sportive plasate zilnic vizeaza meciurile de fotbal. Toata aceasta popularitate a dus la crearea unei oferte foarte generoase de pariuri ce pot fi plasate pe un singur eveniment sportiv. Despre unul dintre numeroasele pariuri disponibile in fotbal vorbim si noi in acest articol.

Mai precis este vorba despre pariurile pe cornere, o optiune foarte interesanta si totodata cu un potential atragator. Prin urmare, daca vrei sa afli mai multe informatii despre acest tip de pariu, acest articol sigur ti le va oferi:

Ce sunt pariurile pe cornere


Chiar daca numele acestui pariu este destul de sugestiv, tinem totusi sa precizam faptul ca pariurile pe cornere au ca si obiect de activitate numarul loviturilor de la colt.

Altfel spus, asa cum poti paria pe numarul total de goluri ce se vor marca intr-un meci de fotbal, la fel poti alege sa mizezi pe numarul de cornere. Optiunile sunt variate si merita sa ai in vedere fiecare optiune in parte.

Vei putea alege sa pariezi pe cornere, avand in vedere urmatoarele pariuri:

·       Numarul total de cornere dintr-un meci;

·       Numarul total de cornere dintr-o repriza;

·       Numarul de cornere pe car ele va obtine o echipa.

In ceea ce priveste optiunile disponibile, fiecare casa de pariuri iti va pune la dispozitie diferite variante de pariu, de la peste/sub 2.5 cornere pana la peste/sub 9.5 cornere. In general, aceste variante difera de la un meci de fotbal la altul, in functie de stilul de joc si mai ales de cat de strans va fi meciul pe care pariezi.

Fiecare optiune este atractiva, asa ca merita luata in calcul. Totusi, in cazul pariurilor la cornere nu este indicat sa te bazezi pe noroc, ci va trebui sa te documentezi cat mai bine inainte. Sunt meciuri de fotbal in care exista maxim 3-4 cornere dar si meciuri in care sunt oferite peste 10 lovituri de la colt.

Prin urmare, nu este indicat sa joci la intamplare ci dimpotriva, analizeaza in cele mai mici detalii pariurile pe care vrei sa le plasezi. In acest fel vei reduce mult riscurile si iti vei crea mai multe sanse de reusita.

De ce sa pariezi pe cornere


Pariurile pe cornere pot fi considerate a fi un pariu cu mai multa siguranta. Iar asta deoarece nu depinzi de rezultatul final al meciului ci mai degraba de cat de strans va fi acesta. Daca vor fi multe ocazii, iar mingile vor fi respinse in afara terenului, cel mai probabil ca numarul de cornere va fi pe masura.

Totusi, nu uita sa verifici statisticile. Sunt multe site-uri care ofera statistici interesante pentru anumite meciuri de fotbal, iar printre acestea se regasesc, desigur, si datele despre cornere. In acest fel, iti va fi mai usor sa alegi pariul cu cea mai mare sansa de castig.

De asemenea, sansele ca anumite surprize sa iti strice biletul sunt mai mici in cazul pariurilor de fotbal. Daca alegi sa joci, de exemplu, pe numarul total de cornere dintr-un meci de fotbal, atunci nu te intereseaza care este echipa ce obtine cornerele. Important este doar sa fie cornere in meci, iar pariul tau va fi castigator.

In plus, gandeste-te ca meciurile de fotbal foarte stranse inregistreaza, cel mai adesea, o multime de cornere. Probabilitatea de castig este destul de mare in astfel de cazuri, asa ca ai inca un motiv pentru a avea in vedere aceste pariuri.

Pariurile pe cornere reprezinta un pariu usor de jucat, asa ca daca nu iti place sa iti complici viata incercand pariuri care mai de care mai complicate, atunci aceasta optiune merita sa fie in vederea ta.

Daca si tu te intrebai ce sunt pariurile pe cornere avand dorinta de a le incerca, atunci speram ca articolul nostru ti-a oferit toate informatiile de care aveai nevoie. Folosind informatiile din randurile de mai sus, sigur vei putea plasa pariuri care vizeaza numarul total de cornere si mai ales care au sanse de castig foarte bune.

Vizualizări: 1,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: