Care sunt cei mai iubiţi cântăreţi din Oltenia

Cântăreţii de muzică populară pot fi evaluaţi astăzi şi după numărul de prieteni pe care îi au pe paginile de socializare. Actualii şi foştii solişti de la Ansamblul „Doina Gorjului“ nu stau deloc rău din acest punct de vedere, mai ales cei care au proiecte la televiziunile centrale.

Niculina Stoican este născută în Mehedinţi, la Prejna, locuieşte în Târgu Jiu şi munceşte la Craiova, acolo unde conduce Ansamblul „Maria Tănase“. Niculina Stoican are peste 422.000 de prieteni pe pagina de facebook, cu care împărtăşeşte zilnic gânduri, momente din activitatea ei sau melodii care îi exprimă starea de spirit.

Nici Maria Constantin nu stă rău, fosta solistă de la „Doina Gorjului“ având peste 120.000 de urmăritori. Nu este însă foarte mult, dacă avem în vedere cât de mediatizată a fost după divorţul de Marcel Toader.

Olguţa Berbec, o tânără cântăreaţă nu doar talentată, ci şi extrem de prezentabilă, adună la fiecare postare câteva mii de like-uri. Artista se apropie de 130 de mii de urmăritori, iar pe câţiva dintre ei i-a şi premiat.

Valentin Sanfira, care îşi împarte timpul între cariera de cântăreţ şi cea de prezentator al emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“, de la Prima TV, se apropie de 180 de mii de urmăritori. Lui Sanfira îi place să intre în dialog cu fanii săi, astfel că face live-uri din toate locurile în care este chemat să cânte. Petrică Mîţu Stoian, un alt artist extrem de iubit în Gorj, se apropie de 220 de mii de prieteni pe pagina de socializare, dar este cu mult depăşit de prietenul lui Constantin Enceanu, care a trecut binişor de 360 de mii.

Vizualizări: 16,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: