Carmen Șerban cântă de Ziua Îndrăgostiților într-un sat din Gorj. Intrarea este liberă

Un gorjean plecat în străinătate organizează de Ziua Îndrăgostiților un spectacol în satul natal. Evenimentul va avea loc în data de 11 februarie în satul Raci al comunei Negomir și intrarea va fi liberă. Carmen Șerban va fi invitată de onoare alături de Ionuț Anghel, Liviu Ciotoi la orgă, și Mihail Tițoiu la saxofon.

Marius Furdui este din satul Raci și este plecat de câțiva ani în Anglia. El este cel care va organiza evenimentul sprijinit și de primăria Negomir. ”Primăria nu și-ar permite financiar să organizeze un astfel de spectacol. Noi îl ajutăm cu organizarea și toate cheltuielile sunt suportate de el. A închiriat chiar și o scenă pentru că evenimentul va fi în aer liber, în satul Raci, unde noi organizăm anual sărbătoare de Ispas pentru că avem o platformă betonată, grupuri sanitare și iluminat public. Intrarea va fi liberă”, a declarat Tudor Oiță, primarul din Negomir.

Invitație la eveniment a făcut și Carmen Șerban pe pagina de socializare. ”11 Februarie 2023 - Satul Raci, Comuna Negomir, Județul Gorj . Concert de Ziua Îndrăgostiților . Suntem noi, cei din afiș, dar și alți invitați care vor deschide și vor închide seara Concertului. Vă așteptăm cu drag! Intrarea liberă”.

Nu este pentru prima dată când Marius Furdui face sponsorizări și acte de caritate în comuna natală. ”De mult mi-a spus că vrea să organizeze un spectacol și acum s-a invit ocazia. El a sponsorizat și echipa de fotbal din localitatea, iar de sărbători a oferit cadouri la toți copii din comună”, a mai spus edilul din Negomir.

Spectacolul va începe la ora 18.00 și se va încheia la 22.00.

Galerie foto


Vizualizări: 8,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: