Casă arsă în Plopșoru. Focul ar fi fost pus intenționat!

Pompierii gorjeni au fost solicitați, joi noaptea, să stingă un incendiu izbucnit la o casă din Plopșoru. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt importante. Primele concluzii arată că focul ar fi fost pus intenționat.

Vâlvătaia a cuprins casa la miezul nopții. "La fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Turceni, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la acoperișul locuinței cu posibilitate de propagare", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Pompierii au reușit să salveze mare parte din bunuri. Din primele date, focul ar fi fost pus intenționat. "Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată în mare parte locuința. Au ars bunuri materiale aflate în interiorul locuinței, acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 10 mp, precum și aproximativ 5 mp dintr-o anexă aflată în apropierea locuinței. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul", a mai transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 3,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: