Cât costă o zi de răsfăţ la cel mai luxos hotel din Baia de Fier

Cel mai luxos hotel din comuna Baia de Fier îşi aşteaptă în continuare oaspeții în cele mai bune condiții. Unitatea este funcţională din luna august a anului trecut şi aduce în Gorj dotări de ultimă generație pentru cei care vor să petreacă o vacanţă la poalele muntelui. Fiind vorba de un hotel clasificat la cinci stele, tarifele nu sunt tocmai accesibile unui om de rând.

Casa Iancului din comuna Baia de Fier este cel mai luxos hotel din zonă. Inaugurat la finele lunii august, clădirea dispune de cele mai performante dotări. Biliard, bowling, saună, jacuzzi, fitness sunt doar câteva dintre facilitățile de care dispune hotelul. Managerul unității, Mircea Brânzan, a precizat care sunt tarifele pentru o parte din dotările hotelului. Astfel, o noapte de cazare la Casa Iancului costă 100 lei/camera dublă, fără acces la SPA. Pentru a beneficia de acces la jacuzzi, șezlonguri încălzite, dușuri tropicale, dușuri emoționale, fântâna de gheață, cabină SPA jet fiecare persoană plătește în plus 60 lei pe zi.

Sauna umedă și sauna uscată se plătește separat, 30 lei/oră/persoană. ”Alte facilități ar mai fi bowling, 10 lei/jocul/persoană, sală de fitness dotată cu aparatură ultra-modernă, ultima generație de aparate de la Tehnogym, cea mai bună aparatură de fitness, biliard, cafenea. Restaurant nu avem”, a spus Mircea Brânzan, manager Casa Iancului Baia de Fier.

Femeile au și ele parte de cele mai complexe tratamente. ”Avem saloane de remodelare corporală, tot ce înseamnă echipamente de remodelare corporală, tratamente faciale, masaj, saloane de bronzat, de coafura, manichiura, pedichiură”, a mai spus managerul unității.

 Lipseşte promovarea

Chiar dacă au aproape șase luni de la deschidere, reprezentanţii hotelului nu pot spune că sunt foarte aglomerați. Recunosc că au un mare minus, și anume promovarea. În cel mult o săptămână speră să remedieze și acest aspect. ”Momentan nu suntem foarte mulțumiți de numărul de turiști care ne-au trecut pragul, dar nu avem făcută nici promovarea necesară. Ne gândim să lucrăm mai mult la această parte de promovare, avem deja site-ul în construcție, în maxim o săptămână va fi gata. În schimb, suntem activi pe Facebook”, a spus Mircea Brânzan, manager hotel ”Casa Iancului”.

Pe Facebook, reprezentanții hotelului anunță și demararea unei alte investiții, respectiv o piscină exterioară. Întreaga investiție are o valoare de peste patru milioane de euro, jumătate din bani provenind din fonduri europene nerambursabile. Afacerea aparține lui Cristi Iancu, un om de afaceri din Craiova.

Vizualizări: 19,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: