Cât costă Revelionul 2024 la restaurantele din Târgu-Jiu

A început numărătoarea inversă până la sfârșitul acestui an, iar restaurantele din Târgu-Jiu se întrec în oferte pentru petrecerea dintre ani.


Cei care aleg să meargă de Revelion la restaurant, trebuie să știe că prețurile nu sunt pentru orice buzunar. Chiar dacă restaurantele din Târgu-Jiu se întrec în preparate și vin cu meniuri all inclusiv, în ceea ce privește artiștii care vor întreține atmosfera, organizatorii nu mai au invitați ca în anii trecuți.


Pentru petrecerea dintre ani, prețul variază între 300 și 450 de lei de persoană în funcție de restaurant. 


De exemplu la Restaurantul Dumbrava prețul este 300 de lei și printre artiști se numără Dumitru Vasilescu, la Restaurant Rebecca meniul este 370 de lei, iar atmosfera va fi întreținută de Remus Novac și Olguța Berbec, la Restaurant Goya petrecerea dintre ani costă 390 de lei iar aici sunt invitați The Dreamers și Jessica Lăzărescu, iar Restaurantul Anna promite o mega petrecere, iar cei care aleg să fie aici la trecerea dintre ani trebuie să știe că prețul este de 450 de lei de persoană. La Restaurant Anna vor concerta Constantin Enceanu, Nicoleta Lăcătușu și taraful, Bacio dar și o formație din Serbia.

Vizualizări: 5,831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: