Cât costă un bilet la Cinema City din Târgu Jiu

Cinema City Târgu Jiu, cel mai mare cinematograf din Gorj ce funcţionează în cadrul noului centru comercial deschis la Târgu Jiu, promite să aducă pentru cinefilii gorjeni filme care rulează în marile cinematografe de pe mapamond. Cinci din cele 6 săli de cinema înfiinţate în cadrul Shopping City Târgu Jiu au la bază un sistem digital de proiecţie 3D.

Cele 6 săli digitale au în total 1027 de locuri, cea mai mare sală având 316 locuri, iar cea mai mică 93 de locuri. Cinematograful dispune de o cafenea şi un bar-bufet cu o selecţie variată de răcoritoare şi dulciuri. Înainte de intrarea în sală cinefilii vor putea achiziţiona popcorn pregătit pe loc, nachos cu două sosuri şi alune calde în coajă picantă.

De luni până vineri, programul cinematografului este de la orele 13 la 22.50 (ora de începere a ultimului spectacol) iar în sâmbăta şi duminica de la 11 la 22.50. Reprezentanţii Cinema City au organizat ieri o conferinţă de presă cu ocazia deschiderii cinematografului de la Târgu Jiu „Credem că oamenii au nevoie de un cinematograf de calitate şi asta le aducem. Datorită celor şase săli de cinema, clienţii beneficiază de o variată combinaţie de filme. Nu vor fi doar unul sau două, pot fi chiar şi 10, astfel încât să poată alege”, a declarat Andreea Buda, director regional Cinema City pe Ungaria şi România. Pentru funcţionarea cinematografului au fost angajate circa 50 de persoane, în mare parte din judeţul Gorj.

Filme anunţate pentru următoarea perioadă

Celor care vor dori să meargă la film în următoarea perioadă le sunt pregătite o mulţime de pelicule în premieră. În curând vor rula la Cinema City filmele: Fury (24 octombrie); The Boxtrolls (31 octombrie); The Best of Me (28 noiembrie); John Wick (31 octombrie); Annie (26 decembrie); Horible Bosses 2 (28 noiembrie). Pentru începutul anului viitor sunt anunţate filmele Into the Woods, Seventh Son, Taken 3, Big Hero 6. Printre blockbusterele de la finalul anului se numără: Interstellar (7 neoiembrie), The Hunger Games Mocking Jay partea 1 ( 21 noiembrie); The Hobbit: The Battle of The Five Armies 3D (19 decembrie).

PREŢURI

Preţurile biletelor sunt: 15,5 lei de luni până joi înainte de ora 17, iar după această oră 17,5 lei. De vineri până duminică preţul este de 17 lei înainte de ora 17 şi de 19 lei după această oră. Sunt reduceri pentru elevi, studenţi, pensionari. Pentru filmele în format 3D, la preţul biletelor se adaugă costul ochelarilor 3D, în valoarea de 3 lei, care pot fi păstraţi şi refolosiţi.

La filmele 3D preţul unui bilet este mai mare cu 2-4 lei pentru fiecare categorie. Numai copiii sub 10 ani vor plăti pentru a vedea un film 3D în orice zi a săptămânii suma de 15 lei.

Vizualizări: 2,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: