Noul magazin Altex din Târgu Jiu preconizează vânzări lunare de 250.000 euro

ALTEX,cel mai mare retailer electro-IT din România, își extinde rețeaua de showroom-uri din Sud-Vestul Olteniei și deschide un nou magazin în cel mai nou centru comercial din Târgu Jiu. Astfel, ALTEX își consolidează prezența locală, oferind tuturor iubitorilor de tehnologie din județul Gorj peste 2.300 de metri pătrați de inovații din domeniul tehnologiei și o gamă variată de oferte, cu peste 15.000 de produse.

Odată cu inaugurarea celui mai nou showroom din Târgu Jiu ce va avea loc joi, 16 octombrie, ALTEX România ajunge la o rețea de 90 de magazine la nivel național. Investiția s-a ridicat la 400.000 de euro și reprezintă un reper pentru segmentul electro-IT la nivel național. Cu un design care respectă cele mai înalte standarde de calitate, cel mai nou magazin ALTEX se bucură de spații de demo de peste 800 metri pătrați, de care gorjenii se pot bucura pentru a încerca cele mai noi produse și cele mai inovatoare tehnologii.

”Noua investiție din Târgu Jiu este un exemplu foarte clar de încredere în potențialul local al dezvoltării prezenței ALTEX. Odată cu noua inaugurare, ALTEX România  contureazăastfel un univers complet de experiențe pentru toți românii care își doresc acces rapid la tehnologia de ultimă oră, la cel mai mic preț din România”, a declarat Dan Ostahie, Preşedinte şi CEOALTEX România.

Cel mai nou showroom din portofoliul ALTEX este amplasat în centrul commercial Sopping City Tg Jiu  si  va fi deschis începând cu ora 07:30. De asemenea, 19 specialiști vor fi la dispoziția clienților pentru a oferi cele mai bune sfaturi privind achiziționarea produsului dorit. Astfel, odată cu extinderea prezenței locale, numărul specialiștilor ALTEX a ajuns la 37.

Pentru a marca marea deschidere, ALTEX le-a pregătit iubitorilor de tehnologie din Târgu Jiu peste 1500 de produse la prețuri speciale. Acestea sunt cuprinse într-un catalog dedicat care are reduceri cumulate de peste 300.000 lei. Pentru anumite categorii de produse, precum televizoarele, discount-urile ajung până la 60%. La deschiderea magazinului din Gorj, compania se așteaptă la vânzări de 300.000 de euro. După momentul deschiderii, vânzările medii preconizate sunt estimate la 250.000 de euro pe lună.

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: