Funcţia de inspector şef, scoasă la concurs

Ilie Merfu, şeful de la Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) Gorj, are zilele numărate în fruntea instituţiei. Asta pentru că postul pe care îl ocupă a fost scos la concurs de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). Luna viitoare va avea loc şi concursul pentru selecţia noului inspectorului şef regional în cadrul Inspectoratul Regional în Construcţii Sud-Vest Oltenia de la Craiova.

Conform anunţurilor publicate pe site-ul ANFP, se pare că schimbări de şefi vor avea loc la nivelul mai multor inspectorate din ţară. Actualul şef al Inspectoratul Judeţean de Stat în Construcţii (ISC) Gorj, Ilie Merfu, conduce instituţia de mai bine de un deceniu, cu mici întreruperi, când în locul său a fost desemnată o altă persoană. Acum va trebui să-şi recâştige postul dacă vrea să mai continue în fruntea instituţiei. Concursul de promovare în funcţia publică de conducere vacantă de inspector şef judeţean va avea loc în data de 20 iunie, în capitală. Cei care vizează acest post trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în ştiinţe inginereşti, arhitectură şi urbanism, ştiinţe juridice sau ştiinţe economice; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani.

Dacă îndeplineşte condiţiile, Ilie Merfu ar putea să participe şi la concursul care va avea loc în data de 16 iunie pentru postul de inspector şef regional din cadrul Inspectoratul Regional în Construcţii Sud-Vest Oltenia, cu sediul la Craiova.

Ilie Merfu nu a putut fi contactat telefonic pentru a spune dacă îşi va depune sau nu candidatura la acest concurs.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: