Câţi bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro TV

Florin Călinescu a șocat pe toată lumea după ce a anunțat că pleacă de la PRO TV. Actorul făcea parte din juriul de la emisiunea Românii au talent  şi a pierdut o sumă uriașă de bani odată cu plecarea sa.

Florin Călinescu nu va mai face parte din juriul emisiunii „Românii au talent”. Actorul a scris pe rețelele de socializare că renunță la colaborarea cu PRO TV, menționând că va oferii mai multe detalii. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboraea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la ”Românii au talent“.Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995″, este mesajul transmis  de Florin Călinescu, pe pagina de Facebook. Potrivit Capital.ro, actorul nu s-ar mai fi înțeles cu producția din managementul PRO TV, exprimându-și în repetate rânduri supărarea legată de faptul că producțiile nu mai au aceeași calitate de altă dată.

Actorul se numără printre cei mai vechi oameni care au lucrat în postul Tv încă de la înființare. Florin Călinescu a pierdut și o sumă uriașă de bani părăsind emisiunea. Salariul lui Florin Călinescu a fost ținut ascuns mult timp, iar în urmă cu ceva vreme chiar Florin Călinescu dezvăluia detalii despre banii pe care îi primește lunar. De la Românii au talent, a spus că el are cel mai mare salariu. „Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu, la un moment dat. Conform sursei citate actorul primea de la PRO TV în jur de 50.000 de euro pe sezon.

După ce Florin Călinescu a anunțat că se va retrage din trustul PRO TV, televiziunea a reacționat menționând că nu poate comenta postarea făcută de actor pe Facebook.

Vizualizări: 4,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: