Caută chiriași pentru spațiile de la stadion

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, caută firme interesate să închirieze spațiile comerciale de la stadion. "Încurajez agenții economici să se înscrie la licitațiile pe care le demarăm pentru închirierea spațiilor de la Stadionul Municipal. Vorbim de spații administrative și comerciale noi, situate în cea mai frumoasă zonă a municipiului Târgu Jiu", a transmis primarul din Târgu Jiu.

Este și un termen limită pentru depunerea ofertelor, a mai precizat primarul: "Pentru început, organizăm licitația pentru suprafețele open space amenajate la cele patru etaje din incinta complexului de la stadion, de peste 400 de metri pătrați la fiecare etaj. Asigurăm toate condițiile de transparență, data limită de depunere a ofertelor fiind 02.06.2020".

Pandemia a închis multe afaceri din domediul comerțului și alimentației publice, iar asta ar putea să îi descurajeze pe investitori, mai ales că în toamnă se anunță un nou val al pandemiei. 

Mai mult, în următoarea perioadă, competițiile sportive se vor desfășura fără spectatori în tribune, iar asta înseamnă și mai puțini clienți pentru spațiile respective.

Vizualizări: 1,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: