Cauti un dulap metalic pentru biroul tau? Iata cum il alegi pe cel mai potrivit!

Printre secretele unei companii de succes se numara si organizarea eficienta a spatiului de lucru, care sa sporeasca si sa usureze, totodata, activitatea intregii echipe. Indiferent de specificul domeniului, organizarea pana la cel mai mic detaliu poate fi facuta cu ajutorul unui dulap metalic potrivit. Pe langa rolul sau incontestabil de depozitare, acesta trebuie ales in functie de mai multe criterii relevante. Iata cateva dintre acestea pe care e bine sa le ai in vedere!

Criteriul ergonomic

In alegerea unui dulap metalic potrivit spatiului tau de lucru trebuie sa primeze inainte de toate marimea acestuia. Tine cont ca alegerea modelului potrivit in functie de dimensiuni va contribui decisiv la usurarea activitatilor din cadrul afacerii tale. Un dulap metalic pentru birou este, de regula, fabricat din tabla de otel de prima calitate si dispune de anumite dimensiuni. Acesta poate fi mai ingust si mai inalt sau mai lat si mai jos, in functie de spatiul in care doresti sa il depozitezi. Nu uita ca acesta nu trebuie sa fie considerat un obstacol in activitatea zilnica, ci trebuie sa isi gaseasca utilitatea.

Criteriul functional

Cand esti in cautarea unui dulap metalic, este important sa acorzi o atentie deosebita modelului. Cu cat acesta va fi mai accesibil si mai practic, cu atat lucrurile tale vor fi organizate mai bine. Astfel, parametrii de functionalitate si compartimentarea specifica iti pot oferi spatiul necesar pastrarii documentelor si obiectelor cu care lucrezi, iar diversele tipuri de incuietori si sisteme de inchidere iti pot oferi siguranta necesara. Opteaza pentru modele cu mai multe usi si cat mai multe rafturi cu inaltimi reglabile, astfel incat sa pastrezi la vedere toate instrumentele de lucru.

Criteriul estetic

Desi nu este la fel de important ca celelalte criterii, aspectul unui dulap metalic poate influenta decorul spatiului de lucru. Tine cont ca designul si culoarea acestui obiect indispensabil in orice companie sa se potriveasca cu restul mobilierului, astfel incat contrastul sa nu fie prea mare. Mai mult, in functie de specificatiile domeniului de activitate, poti alege modele acoperite cu un singur strat de vopsea ignifuga sau tratate cu substante anticorozive. Unul dintre cele mai apreciate modele in materie de design este si dulapul metalic cu usi culisante de sticla securizata, care confera un aer modern incaperii si te ajuta sa iti eficientizezi accesul la cele mai importante documente.

Iar pentru ca nu trebuie sa te multumesti cu un dulap metalic oarecare, iata un model care indeplineste toate criteriile de mai sus:

Dulap metalic cu seif

-destinat utilizarii comerciale si industriale

-prevazut cu 2 casete interioare cu cheie

-fabricat din tabla sudata cu o grosime de 0,7 mm

-vopsea ignifuga

-usi ranforsate cu amortizoare pentru zgomot

-inchidere cu cheie

-dimensiune: 920x420x1945 mm

Daca te intrebi de unde poti achizitiona un dulap metalic de calitate, astfel incat investitia sa fie una de durata la cel mai bun raport calitate-pret, OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie nr. 1 din Romania, iti sta la dispozitie cu cele mai noi modele potrivite nevoilor tale!

Vizualizări: 1,264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: