Cazuri noi de Covid-19 în Gorj, în trei spitale

Patru cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 au fost raportate de Direcția de Sănătate Publică Gorj în ultimele 24 de ore, numărul total de persoane infectate ajungând la 28. Este vorba de persoane cu vârste între 49 și 56 de ani, diagnosticate în spitalele din Târgu Jiu, Rovinari și Motru.

"De la ultima raportare, pe teritoriul județului Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă patru cazuri. În buletinul de presă transmis de Grupul de Comunicare Strategică, județul Gorj figurează cu 26 de cazuri pozitive, însă la poziția 43 sunt 7 cazuri (la nivel național), care până în momentul raportării nu au fost repartizate pe județe", a explicat DSP Gorj.

Printre cazurile noi este un miner de la Cariera Roșia, care este de loc din Aninoasa, dar și un salariat al Direcției Publice Motru.

În data de 23 aprilie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

- 252 persoane în carantină instituționalizată, din care 22 persoane au intrat în carantină și 13 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;

- 701 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 38 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 14 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore;

- 28 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 7 persoane vindecate și externate; 19 persoane internate și 2 persoane decedate.

Vizualizări: 8,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: