Ce accesoriu nu trebuie să lipsească din mașina ta pentru a o menține mereu curată?

Proprietarii care dețin mașini cu portbagaj încăpător sunt cei mai norocoși. Asta înseamnă că se bucură de spațiu suficient de depozitare a plaselor de cumpărături, cărucioarelor și bicicletelor pentru copii, sau a genților pentru concediu. În consecință, cei care au o astfel de posibilitate știu ce înseamnă pungi răsturnate, conținut împrăștiat și mocheta de portbagaj murdară. 

Există produse care pot deteriora aspectul intern al mașinii, dacă nu sunt sigilate corect sau dacă podeaua nu este protejată. O sticlă de ulei sau o pungă de smântână împrăștiate sunt un coșmar. Un obiect mare sau ascuțit provoacă zgârieturi. Chiar dacă elimini straturile, mocheta va păstra urme inestetice, iar prețul de vânzare al autoturismului va avea de suferit. 

Cum protejezi mocheta de cele mai comune incidente care pot avea loc în interiorul mașinii? 


Orice problemă are și o soluție. De aceea, caută să menții un interior igienic în mașină cu ajutorul unei tăvițe de portbagaj. În plus, te va ajuta să îți organizezi obiectele pe care le transporți sau pe care le ții mai mult timp în mașină, maximizând astfel spațiul. 

Pe lângă avantajul de a avea o mașină curată la interior, eviți impregnarea mochetei cu resturi alimentare. Astfel, elimini riscul acumulării de bacterii, a mucegaiului și a mirosurilor neplăcute. După orice incident cu sacoșele împrăștiate, poți scoate tăvița, o cureți rapid și o așezi la loc fără probleme. 

Aranjezi produsele în ordinea preferată de tine pentru economie de spațiu. În plus, așa știi unde sunt puse hainele, alimentele, ustensilele pentru pescuit sau echipamentul sportiv și nu mai pierzi timp să cauți ce ai nevoie în amalgamul de obiecte puse în portbagaj. 

Așadar, tăvițele pentru portbagaj de la AutoGedal sunt un must-have mai ales atunci când ai copii, deci implicit bagaje voluminoase ori animale de companie. Tăvițele sunt din material rezistent, impermeabil și ușor de întreținut. Au un design flexibil pentru a fi ușor introduse și poziționate oricum dorești. Dacă transporți obiecte voluminoase sau dure, accesoriul de protecție trebuie să facă față la zgârieturi și șocuri. 

Modelele de tăvițe sunt prevăzute cu laturi de protecție care nu lasă lichidele să se scurgă. Aceste accesorii pentru mașină au dovedit rezistență la temperaturi înalte, la presiune, mișcări bruște, precum și la contactul cu soluțiile de curățare.  

Pont: pentru organizarea perfectă a bunurilor pe care le transporți, poți să apelezi și la cutii sau lădițe în care să așezi produsele respective. De preferat ar fi să utilizezi lădițe și cutii doar în cazul obiectelor de mici dimensiuni. Articolele pentru organizarea obiectelor foarte mari nu ar face decât să ocupe și mai mult loc în mașină. 

 

Caută o tăviță pentru portbagaj corespunzătoare mașinii tale pentru protecție completă. Alimentele care cad din plase și sacoșe rămân în interiorul tăviței, care apoi poate fi simplu de curățat. Tăvița este antiderapantă, deci bagajele tale nu sunt în pericol să se răstoarne cu totul în timpul condusului. 

Tăvița se numără printre cele mai utile accesorii cu care ne putem dota portbagajul, indiferent că deținem o mașină luxoasă sau ieftină, tip sport sau de familie. 


Sursa foto: shutterstock.com

Vizualizări: 1,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: