Ce antrenor dorește să aducă Mihai Rotaru la Craiova!

Patronul oltenilor a făcut deja „portretul robot” al noului antrenor de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit numele celor pe care îi are pe listă și a confirmat cele 4 variante anunțate de presa centrală.

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, caută disperat în aceste zile un antrenor, după ce s-a despărțit de bulgarul Ivaylo Petev cu șapte meciuri înainte de finalul acestui sezon.

Patronul grupării din Bănie a confirmat lista de antrenori doriți la Craiova, dezvăluită în exclusivitate de Prosport, listă care îi cuprinde pe Costel Gâlcă, Marius Șumudică și Mirel Rădoi.

Totuși, omul cu bani de la Craiova nu a dezvăluit și cea de-a patra variantă de pe lista  sa un tehnician străin care s-a luptat pentru post cu Ivaylo Petev, atunci când bulgarul a fost cel ales să pregătească echipa olteană.

Finanțatorul din Bănie a dat detalii despre tipul de antrenor pe care îl vrea pe banca tehnică a alb-albaștrilor. Deocamdată, de pregătirea echipei se ocupă interimarul Dragoș Bon, însă Mihai Rotaru a anunțat până pe 18 aprilie are termen limită pentru a numi un nou antrenor la echipă.

„La Craiova, în momentul ăsta, 20% îl vor pe Șumudică, 20% îl vor pe Reghecampf, 20% îl vor pe Rădoi, 20% pe Gâlcă și restul pe altul. Sunt decizii pe care trebuie să le iei într-o perioadă scurtă. Nu avem o lună ca să analizăm antrenorii de pe lista scurtă, nu putem acoperi toată analiza.

Eu încerc să am o matrice, în care trec lucrurile pozitive și negative. Nu avem timp de aprofundare foarte mare. În primul rând, ne dorim seriozitate. După aceea ne dorim un «hardworker», un muncitor din greu. Cineva care sacrifică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru fotbal. Și mai avem un concept. Dăm 1,3 milioane de euro la Academie și trebuie să producă ceva, doi jucători pe an, pe care antrenorul să-i folosească. Trebuie să meargă la antrenamentele echipei a doua, la Centrul de Copii și Juniori. Petev nu a făcut asta niciodată. Sper ca până pe 18 aprilie să fim la semnarea contractului. Nu va fi un antrenor doar pentru finalul acestui sezon. Dacă voiam asta, rămânea Bon”, a spus Mihai Rotaru la DigiSport.

Varianta Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova anunțată de Mihai Rotaru este improbabilă în acest moment, antrenorul și patronul formației din Bănie fiind în conflict deschis din cauza unor sume de bani compensatorii pe care Reghe trebuie să i le achite de pe vremea când a plecat intempestiv de la echipă și a semnat în țările arabe.

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: