Moral scăzut în tabăra Universității Craiova după meciul cu Farul

Universitatea Craiova a pierdut confruntarea cu Farul Constanța, din a patra etapă a play-off-ului, scor 1-2. În urma partidei, interimarul Dragoș Bon a tras concluzia că moralul echipei este foarte scăzut.

Universitatea Craiova a început perfect duelul cu Farul Constanța, cu un gol în minutul 4, marcat de Ștefan Baiaram. Până la pauză, însă, dubla lui Ionuț Cojocaru întorsese scorul în favoarea oaspeților.

Tabela nu a mai suferit nicio modificare în a doua parte, iar ”marinarii” și-au adjudecat trei puncte extrem de importante, care readuc echipa pregătită de Gică Hagi în lupta pentru podium.

La finalul partidei, prezent la flash-interviu, interimarul Dragoș Bon a recunoscut că moralul din tabăra Universității este din ce în ce mai scăzut.

”Suntem triști, nu am reușit să atingem obiectivul pe care ni l-am propus, să luăm cele trei puncte. Am primit al doilea gol. A fost copilăresc. E foarte greu să primești gol în ultimele secunde. Jucătorii și-au pierdut din încredere.

Am început mai bine a doua repriză. Nu am avut deloc luciditate la finalizare. Am avut niște ocazii de unu-la-unu cu portarul. E dezamăgire mare. Farul ne bate, din nou, pe Ion Oblemenco și ne doare. Am primit acel gol din fază fixă. Azi cred că ne-am creat mai multe ocazii ca în alte partide. Ca atacant, atunci când ai oportunități și nu marchezi, e normal să ai frustrări.

Sper să își găsească luciditatea și să marcheze. El și-a creat ocazii. Dacă ne aducem aminte meciul din Cupă cu Oțelul, Markovic a creat singura noastră ocazie. Este greu. Mitriță este motorul echipei. Când Mitriță e apt 100%, Universitatea Craiova își domină adversarii. Trebuie să ținem cont că am întâlnit cu o echipă bună și ne-am creat ocazii foarte mari. Doare că sunt trei înfrângeri la rând. Se pierd puncte importante în clasament. Trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe. Trebuie să arătăm atitudine și să avem luciditate pe teren”, a declarat Dragoș Bon.

Vizualizări: 1,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: