Ce caracteristici are o tabla magnetica cu o durata de viata de 25 de ani?

Desi unii pot considera ca domeniul papetariei, biroticii si obiectelor de mobilier de birou nu este unul foarte ofertant din punct de vedere tehnologic, adevarul este ca exista anumite produse care impresioneaza prin caracteristicile, calitatile si performantele lor. Dintre acestea, se remarca tablele magnetice cu o durata de viata de 25 de ani, o valoare uriasa daca tinem cont ca majoritatea acestora "rezista" intre 5 si 7 ani.

La OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nr 1 din Romania, gasesti numeroase modele de tabla magnetica avand o durata de viata de 25 de ani. Pentru inceput, iata principalele caracteristici ale acestora:

- tip produs: tabla magnetica Whiteboard;

- rama: aluminiu;

- dimensiuni: 120 x 100 cm, 120 x 120 cm, 180 x 120 cm, 200 x 120 cm, 220 x 120 cm, 240 x 120 cm, 300 x 120 cm, 400 x 120 cm;

- producator: Optima.

Daca este pentru prima oara cand cumperi o tabla magnetica, fie pentru business-ul, restaurantul, hotelul sau scoala pe care o conduci, cu siguranta iti doresti un produs fiabil, care sa treaca testul timpului si sa te ajute sa instruiesti generatii intregi, fie ca vorbim despre angajati sau elevi.

OfficeClass vine in ajutorul clientilor sai, oferindu-le un tool extrem de util. Este vorba despre functia "Compara", care iti permite sa diferentiezi intre doua sau trei tipuri de tabla magnetica, pentru a decide ce model este mai potrivit pentru preferintele si nevoile tale.

Iata o astfel de simulare:

Tabla magnetica model 1 VS Tabla magnetica model 2 VS Tabla magnetica model 3

- dimensiuni: 120 x 100 cm VS 300 x 120 cm VS 400 x 120 cm;

- pret: 236,14 Lei (o reducere de 55,25 Lei fata de pretul obisnuit) VS 927,55 Lei (o reducere de 216,65 Lei) VS 1.293,59 Lei (o reducere de 301,77 Lei).

In rest, avand in vedere ca vorbim despre table magnetice cu o durata de viata de 25 de ani, deci care trebuie sa indeplineasca standardele cele mai inalte de calitate si durabilitate, celelalte caracteristici ale modelelor alese sunt identice:

- tip Whiteboard: suprafata emailata, cu rama de aluminiu, tratata special pentru durabilitate, rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi;

- dotari: produsul se livreaza neasamblat, cu toate accesoriile necesare montarii pe perete, dar si cu tavita pentru markere; scrierea se face cu markere lavabile, iar stergerea - cu burete uscat; se pot folosi magneti divers colorati;

- garantie: 5 ani;

- caracteristici speciale: produsele sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001 : 2000 si acreditat de organismele internationale.

Clientii care au achizitionat table magnetice cu o durata de viata de 25 de ani de la OfficeClass s-au declarat extrem de multumiti de fiabilitatea acestor produse. "Este foarte buna! Tabla are o folie protectoare, se scrie si se sterge foarte bine pe suprafata magnetica", este doar una dintre opiniile clientilor magazinului online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr 1 din Romania.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: