Ce Crock Pot să îți alegi în funcție de nevoile tale

Crock Pot este una dintre primele mărci de slowcookere care este cunoscută în lume, făcându-l o referință mondială în calitate și produse bune. Aceste oale sunt aparate care vă permit să gătiți încet datorită gătirii la temperaturi scăzute. Puteți găti la foc mic și stabil pentru a face mâncăruri mai sănătoase și mai tradiționale. Rezultatele vor fi preparate mai delicioase, hrănitoare și foarte sănătoase. Dacă te gândești să achiziționezi un Crock Pot, iată câteva modele din care poți să alegi în funcție de nevoile tale.

Slowcooker Crock Pot CSC012X AutoStir

Acest Crock Pot de 5,7 litri este o alternativă interesantă pentru iubitorii de oale electrice de înaltă calitate. Cronometrul său și sistemul său automat de rotație a lamelor fac din acesta o opțiune practică și eficientă pentru a vă pregăti fiecare dintre mesele dumneavostră. Funcția de menținere la cald vă ajută să vă planificați mesele și, cu capacitatea sa, este perfect pentru a găti pentru întreaga familie. Într-un design compact, modelul CSC012X AutoStir funcționează cu un consum redus și are un cronometru, astfel încât să poți seta oala sub presiune să înceapă gătitul oricând dorești. Aceast slowcooker este versatil, multifuncțional și practic, așa că îl poți așeza pe blatul sau masa din bucătărie și să obții cele mai bune mese. Toate acestea la un preț accesibil și cu cea mai bună garanție a mărcii Crock Pot.

Slowcooker Crock Pot CSC063X

Următorul model de oală din marca Crock Pot este CSC063X de 7,5 litri. Aceasta este un aliat practic de a găti suficientă mâncare pentru serile de familie acasă. Capacitatea sa este perfectă pentru a găti cantități mari de alimente într-un timp scurt. În plus, cronometrul său digital vă va permite să setați timpul de gătit între 30 de minute și următoarele 20 de ore. Pe de alta parte, are 3 setări, perfecte pentru a găti diferite tipuri de alimente fără a le arde sau a le lăsa crude. Chiar și funcția de menținere la cald este ideală pentru a vă menține mâncarea caldă atât timp cât este necesar. Toate acestea fac din această oală sub presiune digitală una dintre cele mai bune opțiuni dacă ceea ce cauți este caracterul practic, performanța bună și cel mai bun preț de pe piață.

Multicooker Crock Pot CSC051X

Continuând cu lista noastră, avem acest multicooker cu diferite setări și capacitate de 5,6 litri. Se gătește cu până la 70% mai repede decât cu o oală obișnuită, ceea ce te va ajuta să te bucuri de rețetele tale preferate fără a fi nevoie să petreci ore lungi în bucătărie. Cele 4 funcții de gătit vă vor permite să gătiți sub presiune, să gătiți lent, să gătiți la abur și să sotați mâncarea. Pentru aceasta, puteți folosi oricare dintre cele 8 moduri preprogramate ale sale cu o singură atingere. Are chiar și o funcție pentru preparat iaurt. De asemenea, acest super oală are un capac cu blocare și un panou digital pentru o utilizare sigură și ușoară. Ideal pentru a vă pregăti cele mai bune rețete confortabil. Pe de altă parte, are un cronometru cu numărătoare inversă, o funcție de menținere la cald și un recipient practic antiaderent de mare capacitate. Toate acestea într-o oală ideală pentru bucătăria ta.

Slowcooker Crock Pot CSC026X Duraceramic

Printre cele mai bune oale de gătit Crock Pot este acest model cu acoperire Duraceramic și funcție saute. Ideal pentru 6 persoane, acest aparat va deveni cel mai bun aliat al tau atunci când pregătești rețete fenomenale pentru familia și invitații tăi. Cu un cronometru digital, afișaj LED și două niveluri de putere, este o oală inovatoare chiar și pentru cei mai pretențioși bucătari. În plus, vă împiedică să faceți mai multă mizerie atunci când gătiți, deoarece este capabil să prăjeascâ, să coacă și să gătească diferite alimente. Pentru a găti cu această oală trebuie doar să puneți ingredientele, să selectați timpul și puterea și lăsați aparatul să își facă treaba. În sfârșit, aceasta este o opțiune diferită, practică și economică, care va ridica bucătăria dumneavostră la cel mai înalt nivel.

Slowcooker CSC061X

Dacă ceea ce cauți este un model mai mic și mai practic, CSC061X este cel ideal. Cu o capacitate de 2,4 litri, este oala perfectă pentru prepararea rețetelor pentru 1 sau 2 persoane. Cu o simplă aplicare de căldură lentă și blândă, puteți găti mâncarea timp de până la 29 de ore. Acest lucru datorită cronometrului său programabil care se adaptează nevoilor dumneavoastră de gătit. Pe lângă cele 2 niveluri de putere, această oală vă permite, de asemenea, să mențineți alimentele calde în interior, astfel încât să puteți avea mâncare fierbinte atâta timp cât credeți că este necesar. Designul și dimensiunile sale compacte îl fac ușor de depozitat în dulapurile și sertarele din bucătărie, astfel încât să îl puteți folosi și pune deoparte în cel mai scurt timp. Cu moduri de încălzire versatile și comenzi digitale, acest Crock Pot este ideal pentru cupluri sau persoane singure.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: