Ce fel de femeie ești în funcție de ziua în care te-ai născut

Născută într-o zi de 1– Ești o femeie independentă, cu inițiativă, ambțioasă. Dacă ți-ai fixat în cap un țel, nu te lasi pana nu-l duci la finalizare. În dragoste, esti adepta dictonului „trăiește clipa”.

Născută într-o zi de 2 – Îți place echilibrul. Ești femeia pe care se poate baza oricine, oferi afecțiune familiei și prietenilor, ești sensibilă și loială. Ultinele două calități ți-ar putea aduce și suferință. Iubești foarte mult stabilitatea afectivă, dar si cea financiară, dar ești o persoană căreia îi place să ajute.

 Născută într-o zi de 3 – Nu esti genul de femeie de acțiune. Nu muți muntii din loc cu forța fizică, ci cu puterea minții. Ești înzestrată cu capacități intelectuale deosebite, socialbilă și nu te intimidezi în fața publicului, ci din contră. Ai simțul umorului și de aceea compania ta este căutată.

Născută într-o zi de 4 –Te pricepi la o grămadă de lucruri. Orice sarcina nouă este pentru tine o provocare și nu te vei lăsa până nu o vei îndeplini cu succes. Ești o femeie cinstită, pentru care onoarea si verticalitatea sunt cele mai importante atribuții, dar nu ți-ar strica puțină diplomație.

Născută într-o zi de 5 – Îți place la nebunie independența. Ești genul de femeie liberă de inhibiții și te bucuri de o viață plină de aventuri. Din nefericire, te plictisești, astfel că dacă nu ai mereu ceva care să te țină în priză vei fi mereu în căutare de noi provocări. Stilul tău îți va afecta însă viața personală.

Născută într-o zi de 6 – Ești o prezență plăcută, dar timiditatea îți poate face multe deservicii. Când vei depăți inhibițiile vei face dovada hotărârii și ambiției cu care ai fost inzestrată. Ești atașată de familie, casă și prieteni.

Născută într-o zi de 7 – Tu ești atrasă de filosofie și psihologie și ești in permanentă cautare de răspunsuri la marile întrebări ale universului. Te bazezi foarte mult pe relația ta cu Dumnezeu și stii ca nu te va lasa niciodata la nevoie. Ești însă nemulțumită de propriile realizări și vei căuta mereu să îți depășești limitele.

Născută într-o zi de 8 – Ești plină de energie si ai un spirit justițiar înnăscut. Știi bine ce ai de făcut în viață și urăști mincinoșii. Rezolvi problemele cu rapiditate și ai talent pentru afaceri, dar îți place și să cheltuiești.

Născută într-o zi de 9 – Ai un suflet foarte bun și sensibil și vezi mereu latura pozitivă la oamenii cu care intri în contact. Te implici în problemele altora și preiei pe umerii lor o parte din rezolvarea lor. Ai parte de succes in viata datorita firii tale sensibile, întelepte și credincioase. Ai grijă însă să nu se profite de pe urma bunatății tale!

Născută într-o zi de 10 – Nu prea accepți ajutor din partea celorlalți. Esti un lup singuratic, care-și stabileste foarte clar țelurile in viață. Ursitoarele ți-au hărăzit să ai noroc, ține numai de tine să îl găsești. Ambiția îți va aduce mari realizări.

Născută într-o zi de 11 – 11 și 22 sunt numerele „măiastre” in numerologie. 11 este un numar exceptional prin definitie. Femeia născuta in aceasta zi este o persoană specială. Socializezi ușor cu cei din jur și ai o latură spirituală foarte pregnantă. Cu toate astea, câteodată îți dorești prea mult de la tine și te poti pierde în amănunte.

Născută într-o zi de 12 – Te descurci bine și în echipa, și pe cont propriu. Nu ești genul care să lase cariera să primeze asupra vieții de familie. Cea mai mare realizare a vieții tale o reprezintă relația cu iubitul și eventuala familie inchegata. Ești o bună organizatoare, o gazda minunată si o prietenă loială. Ai nevoie de o atmosferă liniștită pentru a te manifesta.

Născută într-o zi de 13 – Nu este obligatoriu să fii ghinionistă daca te-ai nascut pe 13. Ești o persoană destul de rezervată, care nu da prea des frâu liber sentimentelor. Încearcă sa ai mai multă incredere în oameni. Te poți bucura de mari succese în viață. Este însă posibil să ai parte și de eșecuri, mai ales pe plan sentimental.

Născută într-o zi de 14 – Ești inconstantă. Deși ai ambiții mari și forță de muncă, ai de pierdut din cauza instabilității tale. Sari ușor de la o situație la alta, de la o activitate la alta și ți-e cam greu sa iei decizii. Cu toate astea, o persoană dragă poate aduce echilibrul mult dorit în viața ta.

Născută într-o zi de 15 – Ești puternică, autoritară, creativă și intuitivă. Succesul nu se lasă așteptat. Trebuie sa fii insa mai ingaduitoare, sa inveti sa asculti si sa accepti ca si altii au o parere. Apucaturile de șef pot dăuna relațiilor personale și profesionale. Ai nevoie de un mediu în care să fii aceptată așa cum ești pentru a te simți în largul tău.

Născută într-o zi de 16 – Îți petreci mult timp în contemplare. Nu te dai în vânt după lucrurile practice, nici treburile gospodăresti nu sunt prea pe gustul tău. Esti guralivă si sociabilă, dar un pic inconstantă. Ai foarte multă voință pentru a-ți îndeplini responsabilitățile, dar ești foarte sceptică în privința celor din jur. Încearcă să fii mai optimistă.

Născută într-o zi de 17 – Ai spirit de sacrificiu. Pentru familia ta, esti in stare de orice. Muncesti pana la epuizare pentru a le oferi copiilor tot ce e mai bun. Crezi cu tarie în valorile morale și în tradiții. Esti o fire miloasa si poti avea de suferit de pe urma acestei trăsături. Din fericire, ai chemare către afaceri și spre rezolvarea rapidă a problemelor.

Născută într-o zi de 18 – Ai o fire perseverentă și convingătoare. Nu ți-ai da independența pe nimic în lume. Îți place să călătorești, iar un iubit pe aceeasi frecvență cu tine va aduce in viata ta multe realizari si impliniri. Ai nevoie de stabilitate materială si afectivă pentru a te simți fericită.

Născută într-o zi de 19 – Pentru ca esti o femeie cu o personalitate foarte puternica, toanele tale vor fi greu de digerat de catre ceilalti. Daca vrei sa reusesti, trebuie sa inveti sa mai tii cont si de nevoile ori parerile celor cu care intri in contact. Ai inclinatii catre filozofie si te tenteaza tot ceea ce este nou. Iti place sa te bucuri de lux si de acumulari materiale.

Născută într-o zi de 20 – Cel mai bine te simti in mijlocul familiei. N-ai da stabilitatea afectiva pe nimic in lume. Aici esti in siguranta, aici poti fi tu insati fara teama de a fi afectata cumva. Ai fost inzestrata cu calitati artistice. Cu toate astea, nu se poate spune despre tine ca ai fi o persoana dominata de emotii si sentimente. Esti rationala, logica si pragmatica.

Născută într-o zi de 21 – Deschisa si cinstita, vei fi mereu apreciata de cei din jur. Nu te dai in vant dupa dispute, ci esti adepta dialogului si a comunicarii. In acelasi timp, nu prea lasi pe altcineva sa-si bage nasul in problemele tale. Acest aspect poate crea animozitati in viata de cuplu. Ai viziune artistica si, din cand in cand, mai faci uz de ea.

Născută într-o zi de 22 – Este cel de-al doilea numar „maiastru” din numerologie, dupa 11. Femeia nascuta in 22 este o persoana norocoasa, inteligenta, corecta si ambitioasa. Uneori poate fi un pic instabila emotional, dar odata restabilit echilibrul, se transforma intr-o mare castigatoare. Nu-i place sa piarda, de aceea, face tot posibilul sa fie mereu pe primul loc.

Născută într-o zi de 23 – Esti un prieten de nadejde care, ajutat de o inteligenta nativa, poate da intotdeauna cel mai bun sfat. Acumulezi multe cunostinte de-a lungul anilor de studiu, iar asta te va ajuta sa faci fata cu succes oricarei conversatii. Esti un minunat partener de discutie, o fire toleranta si afectuoasa cu cei mici. Asta face din tine o mama foarte buna.

Născută într-o zi de 24 – Nu te dai in laturi de la munca nici de-ai fi picata cu ceara. Esti plina de energie si-ti plac lucrurile practice. Tot ce realizezi in viata se datoreaza mai degraba propriilor eforturi decat destinului. Ai talente organizatorice si nu te temi de insucces. Ar fi insa bine sa te mai si odihnesti si sa inveti sa stabilesti si altora responsabilitati.

Născută într-o zi de 25 – Esti mult prea pretentioasa. Ai un accentuat spirit critic, iar asta iti va dauna in cele mai multe cazuri. Desi atitudinea ta este una mai mult decat corecta, multi oameni nu vor reusi sa tolereze pretentiile si criticile tale aspre. Cu toate astea, tu stii foarte bine cum sa indeplinesti nevoile celui de langa tine. Intuitia este marea ta calitate.

Născută într-o zi de 26 – Iti iubesti neconditionat familia si te bazezi pe ea in cele mai grele momente. Oferi mult, dar si astepti sa ti se daruiasca in aceeasi masura. Esti marinimoasa, insa destul de precauta, de teama de a nu se profita de pe urma ta. Te intelegi foarte bine cu oamenii si te afli mereu in centrul atentiei.

Născută într-o zi de 27 – Succesul nu te ocoleste. Esti perfect constienta de calitatile tale si faci tot posibilul sa le folosesti pentru a-ti fi bine. Nu-ti place sa ti se dea ordine, tocmai de aceea vei incerca mereu sa ocupi pozitia de sef. Odata ajunsa aici, nu-ti vei pierde capul. Esti o persoana pe care oricine se poate baza la nevoie.

Născută într-o zi de 28 – Esti de foarte multe ori trista si te superi din orice. Cu toate astea, ai o latura profund umana si un suflet nobil. Ai idealuri marete si, daca vei invata sa fii mai optimista, te vei bucura de mult succes. Respectul oamenilor il vei castiga aratandu-le ca esti o persoana cinstita si serioasa, pe care se pot baza.

Născută într-o zi de 29 – Ai o fire de poet. Esti o romantica incurabila, senzuala si plina de afectiune. Te atasezi de oameni pe care ii vei tine aproape de sufletul tau toata viata. Ai insa grija sa fii cat mai constanta in preajma lor. Tendinta de a fi cand optimista, cand pesimista, ii va descuraja pe cei apropiati, carora le va fi mereu teama sa nu te supere cumva.

Născută într-o zi de 30 – Ai fost inzestrata cu multa creativitate. Trebuie sa-ti gasesti un domeniu de activitate in care sa-ti poti exprima imaginatia. Din viata ta nu vor lipsi persoanele influente si situatiile exceptionale. Ai „carlig” la barbati, care vad in tine o femeie fermecatoare, desteapta, frumoasa si pedanta.

Născută într-o zi de 31 – Nu fugi de responsabilitati, ba din contra. Ai o fire intreprinzatoare si pragmatica. Ai abilitati de bun organizator. Nu te deranjeaza munca si, daca accepti o sarcina, te tii de ea pana o duci la un bun sfarsit. De obicei, te bucuri de succes la locul de munca, cu conditia sa te dedici exclusiv muncii si sa eviti micile barfe intre colegi.

Vizualizări: 4,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: