Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Povestea persoanelor cu dizabilități, spusă în Parcul Central

Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia prin Centrul de zi ,,Christian”, organizează joi, 5 mai 2016, ora 15:00, în Parcul Central, evenimentul dedicat ,,Zilei Europene de luptă împotriva discriminării persoanelor cu dizabilități”.

,,Fii fără prejudecăți!’’reprezintă deviza manifestării desfășurată de Centrul ,,Christian” în acest an, manifestare la care vor participa atât persoanele cu dizabilități, cât și cetățeni ai comunității noastre, care vor dori să înțeleagă cât mai în detaliu problemele de viață cât și cele de integrare în comunitate a persoanei cu handicap.

Programul va cuprinde informarea populației în ceea ce privește activitățile desfășurate în cadrul centrului și serviciile oferite, împărțirea de pliante și calendare informative cât și impărtășirea poveștilor de viață ale acestor oameni speciali.

Scopul acţiunii este acela de a sensibiliza opinia publică cu privire la dreptul persoanelor cu dizabilități de a se bucura de șanse egale și acela de a aduce un plus de informație din sfera și perspectiva persoanei cu handicap, pentru a înlocui o prejudecată sau pentru a produce o schimbare de mentalitate.

Vizualizări: 2,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: