Ce filme puteţi vedea la noul cinema din Târgu Jiu

Iubitorii de film din Târgu Jiu vor putea vedea ultimele blockbustere internaționale în cel mai nou si mai mare cinematograf din Gorj, Cinema City Targu Jiu, cu peste 1000 de locuri disponibile. Nicole Kidman, Brad Pitt, Jennifer Lawrence și Bradley Cooper sunt doar câteva dintre vedetele care ajung, în următoarea perioadă, pe cele mai mari ecrane de cinema din regiune. Lanțul de cinematografe Cinema City, lider pe piața din România și al doilea mare operator din Europa Centrală și de Est, deschide cel de-al 17-lea multiplex din țara noastră, în incinta primului mall din Târgu Jiu - Târgu Jiu Shopping Center - inaugurat astăzi.

Lanțul Cinema City difuzează filmele simultan, din momentul lansării în țară, în toate orașele în care are multiplexuri. „Săptămâna filmelor” la Târgu Jiu (Joi-Vineri, începând din 17 octombrie) debutează cu thrillerele „Înainte să adorm” („Before I got o sleep”) și „Eliminați mesagerul!” („Kill the Messenger!”).

„Înainte să adorm”, un film bazat pe un best-seller internațional, spune povestea unei femei, interpretate de frumoasa actriță Nicole Kidman, care se trezește în fiecare dimineață fără memorie, în urma unui tragic accident suferit în trecut. Până într-o zi, când află un adevăr care o face să se îndoiască de toți cei din jurul ei.

„Eliminați mesagerul” spune povestea reală a unui reporter american care descoperă că CIA a fost implicată în importuri masive de cocaină pe teritoriul Statelor Unite, fiind  vândută ulterior în ghettourile din toată țara. În ciuda presiunii enorme, jurnalistul decide să meargă pe firul poveștii și să publice investigația. Din distribuție fac parte Jeremy Renner, Robert Patrick și Jena Sum.

„Serena” ajunge pe marile ecrane din Târgu Jiu din 24 octombrie și prezintă povestea unei femei, interpretate de Jennifer Lawrence, care trăiește o dramă după ce află că nu va putea avea niciodată copii.

„Furia”, pe marile ecrane din 24 octombrie, recrează atmosfera celui de-al Doilea Război Mondial, când Aliații fac o ultimă încercare pe teatrul de război din Europa. Brad Pitt, un sergent american cu mare experiență în luptă, conduce împreună cu echipajul său format din cinci oameni, o misiune aproape sinucigașă în spatele liniilor inamice, în care ar trebui să dea o ultimă lovitură Germaniei Naziste.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: