Ce filme rulează weekend-ul acesta la Cinema

Un film românesc şi un altul american vor rula weekendul acesta la Cinema „Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu. Cel mai aşteptat de cinefili este lungmetrajul “Funeralii Fericite”, regizat de gorjeanul Horaţiu Mălăele. Actorul are şi un rol în acest film şi chiar cântă pentru prima dată în cariera sa.

Cei care vor dori să meargă la cinema la sfârşitul acestei săptămâni vor avea posibilitatea să aleagă între două filme 2D, este vorba de lungmetrajul Funeralii Fericite şi 1000 Post Terra (After Earth), cu actorul Will Smith în rol principal. Tariful pentru un bilet de acces la oricare dintre cele două filme este de 10 lei, atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici.  „De vineri 7 iunie şi până în data de 13 iunie, la Cinema Sergiu Nicolăescu vor rula filmele Funeralii Fericite, de Horaţiu Mălăele, zilnic la orele 16 şi 1000 Post Terra la orele 18, 20 şi 22. Ne aşteptăm să vină mulţi oameni la cinema, de obicei weekend-ul este cel mai aglomerat. Până acum o lună, clienţii noştri iubeau filmele horror, mai nou sunt la mare căutare filmele SF”, a declarat Ioan Duţică, responsabil Cinema „Sergiu Nicolaesc” din Târgu Jiu.

Reprezentanţii cinematografului promit că în perioada 14 iunie-20 iunie cinefilii gorjeni vor avea ocazia să vadă şi un film 3D, mai exact  noua variantă a peliculei Jurassic Park. Tot atunci vor putea urmări şi filmul Now You See Me (Jaful Perfect).

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: