Tinu Veresezan şi Jean de la Craiova, în concert la Rovinari

Mare chef şi voie bună se a anunţă în mai puţin de o săptămână la Rovinari. În perioada 10-16 iunie se vor desfăşura manifestările organizate de autorităţile locale pentru a sărbători cea de-a XIII-a ediţie a zilelor oraşului. Anul acesta sărbătoarea va fi marcată prin spectacole de muzică populară şi de petrecere. Printre artiştii care vor concerta în ultima zi a manifestărilor se numără Tinu Veresezan şi Jean de la Craiova.

Ediţia din acest an a zilelor oraşului Rovinari va debuta luni. Pe bulevardul Minerilor vor avea loc o serie de întreceri sportive, concursuri de tenis de câmp, şah, remi şi fotbal în sală. Cei mai buni sportivi vor fi premiaţi de autorităţile locale. Premiile vor consta în  bani şi produse. În zilele de 15 şi 16 iunie, rovinărenii vor putea lua parte la spectacole de muzică populară şi de petrecere, unde sunt aşteptaţi solişti de renume. „Spectacolele vor debuta sâmbătă cu un program susţinut de elevii de la Clubul Copiilor Rovinari, cu începere la 19,30 iar la orele 21 va începe un program artistic folcloric cu participarea artiştilor Camelia Argint, Ionuţ Tudorescu, Ana Maria Cârjan, Teodora Pană, Ion Drăgan, iar în încheiere va fi un recital al lui Mihai Priescu. Duminică va avea loc un program susţinut de cei de la Şcoala Populară de Artă secţia locală. Începând cu orele 21 va debuta un program de petrecere în care vor concerta Florin Peşte şi Laura, Tinu Veresezan şi Jean de la Craiova”, a declarat Cătălin Bengulescu, directorul Casei de Cultură din Rovinari.

Zeci de comercianţi vor fi şi ei prezenţi în această perioadă la Rovinari pentru a-şi vinde produsele. Unii dintre aceştia şi-au stabilit amplasamentele din timp, pentru a prinde un loc cât mai bun. Vor fi terase cu mici şi bere, articole de olărit, dar şi cu alte produse. Nu vor lipsi nici parcurile de distracţii, cu tobogane gonflabile, maşinuţe şi alte astfel de dotări.

INAUGURARE

În data de 13 iunie va fi inaugurată la Rovinari o alee a eroilor, dedicată martirilor din primul şi cel de-al doilea război mondial. La manifestare va avea loc şi o paradă militară, dar şi un moment evocator istoric.  

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: