Baston cu claxon şi suport pentru sticlă

Primarul din Schela are în dotare... un baston.  Şi nu orice fel de baston, ci unul care are claxon şi suport pentru sticlă. Chiar dacă nu are deocamdată nevoie să se sprijine în el, primarul Aristide Şerbănescu se arată extrem de încântat de achiziţia sa şi spune că îl va folosi atunci când vârsta îşi va spune cuvântul.

Bastonul special l-a cumpărat în urmă cu câţiva ani din San Marino, acolo unde şi-a petrecut vacanţa, iar acum este folosit pe post de decor în biroul său de la primărie. L-a costat 12 euro, însă edilul spune că face toţi banii şi că se va folosi de el atunci când va avea cu adevărat nevoie. Are clopoţel, aşa cum prezentau mai toate bicicletele în trecut şi un suport cu o sticlă de lichior, care între timp... a dispărut. „Am luat bastonul de la San Marino, din centru. E special, are clopoţel ca să atenţionez pietonii, să nu dau peste ei. Avea şi întăritor, o sticluţă de lichior pentru atunci când oboseşti. Mai stai puţin, mai iei o gură de întăritor. L-am luat preventiv, îl ţin la primărie până voi avea nevoie de el, dacă mai candidez şi în 2016 s-ar putea să mai am nevoie de bastonaş”, a comentat Aristide Şerbăneşcu, primarul din Schela. 

Modelul de baston, copiat pe plan local

baston_cu_suportPrimarul Aristide Şerbănescu nu a cumpărat un singur baston, ci trei. Celelalte două le-a făcut cadou cunoscuţilor. Unul dintre acestea a mers la un amic de-al edilului care doreşte să confecţioneze pe plan local astfel de modele speciale. „Celelalte două pe care le-am luat în plus, unul l-am dat cadou la o colegă care a ieşit la pensie şi unul la un prieten care zicea că vrea să facă el aşa ceva, să aibă un model. Categoric o să îl folosesc când va fi cazul şi voi avea garanţia că nu voi da peste vreun pieton. Oricum este confecţionat dintr-un lemn foarte rezistent”, a mai spus primarul Aristide Şerbănescu.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: