Mii de motreni, cinstiţi la nunta fiicei lui Mihai Râmescu

Până spre mijlocul lunii viitoare locuitorii din Motru au parte numai de petreceri la sfârşit de săptămână, paranghelia cea mai mare fiind organizată week-end-ul trecut, când omul de afaceri Mihai Râmescu şi-a căsătorit fata. Patronul de la Ghiocela a vrut ca toată lumea să se simtă bine, iar pentru asta a făcut cinste vineri noaptea cu mici şi bere la aproape două mii de persoane.

Doar cine nu a vrut nu a avut parte de dărnicia socrului mic, ploaia fiind cea care i-a trimis acasă pe petrecăreţi după miezul nopţii. Comentariile lăsate însă pe Facebook arată însă că toate lumea s-a simţit bine şi tuturor le-a plăcut din plin ceea ce au văzut şi cum a fost organizată nunta.

Mirii au avut parte de caleşti de lux, aduse special la Motru pentru această ocazie, numărul celor curioşi să vadă cum decurge nunta celui mai avut patron din zonă strângând mulţimi de gură cască. La un moment dat un echipaj de la Ambulanţă a fost nevoit să-şi caute o rută alternativă pentru a ajunge la destinaţie, neputând să treacă pe stradă de mulţimea care juca şi se veselea pentru miri. Surse din Poliţie spun că se fac cercetări pentru a se stabili dacă a fost comisă vreo ilegalitate cu această ocazie, fiind greu de crezut că va fi dată vreo sancţiune pentru blocarea străzii.

Nunta Vasilicăi Râmescu ar fi coincis cu Zilele Oraşului Motru, sărbătoarea respectivă fiind reprogramată însă pentru săptămâna aceasta. În anii anteriori Zilele Oraşului erau organizate odată cu cele ale municipiului Târgu Jiu, adică de Sfinţii Constantin şi Elena, numai că anul acesta acest lucru nu a mai fost posibil. Dorin Hanu spune că nu este adevărat că ar fi amânat sărbătoarea oraşului pentru nunta lui Râmescu, menţionând chiar că pe 1 iunie va oferi premii copiilor premianţi şi că Zilele Oraşului ar fi fost „dintotdeauna” organizate la sfârşitul lui mai. Lucrurile nu stau însă chiar aşa, dovadă şi declaraţiile din anii trecuţi, când manifestările aveau loc între 20 şi 25 mai.

Primarul a mai avut un motiv, neoficial, să mute cu o săptămână Zilele Oraşului pentru că, dacă le-ar fi organizat acum, iar sâmbăta aceasta ar fi făcut Râmescu nunta, în următorul week-end chiar Dorin Hanu devine socru mare. Acesta îşi însoară băiatul, localnicii aşteptând să vadă dacă şi edilul este la fel de darnic precum a fost socrul mic Râmescu. Oamenii sunt curioşi să vadă şi ce politicieni vor veni la nuntă la Hanu, pentru că la Râmescu nu a ajuns nici premierul Victor Ponta şi nici prefectul Claudiu Teodorescu, despre care se spunea la un moment dat chiar că ar fi naşii mirilor, lucru neadevărat. Nici măcar preşedintele Ion Călinoiu nu a ajuns la faimoasa nuntă, acesta având timp să meargă însă la Motru probabil la următoarea nuntă, cea a băiatului lui Hanu.

Galerie foto




Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: