Ce firme din Gorj au primit bani din Tranziție Justă

Primii beneficiari ai fondurilor destinate dezvoltării IMM-urilor prin Programul Tranziție Justă au semnat, ieri, 5 iunie 2024, contractele de finanțare la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Este vorba de opt contracte de finanțare, din care cinci vizează proiecte care vor fi implementate în județul Gorj, celelalte trei vizând investiții în județul Dolj. 

Acestea au o valoarea totală de peste 40 de milioane de euro, din care valoarea nerambursabilă din Programul Tranziție Justă este de peste 21,5 de milioane de euro.

La Gorj s-au depus pentru PTJ peste 200 de proiecte. O parte au fost respinse, altele au primit deja finanțare.

DEXTERNET SRL își propune achiziționarea de echipamente tehnologice de ultimă generație care vor fi integrate în fluxul tehnologic de producție actual în vederea creșterii capacității de realizare a produselor proaspete de patiserie.

S.C. Marigab SRL intenționează construirea și dotarea unui hotel de 4 stele, cu 20 de camere. Serviciile de cazare vor include: acces la piscină interioara și exterioară, acces la jacuzzi, acces la zona de spa (saună umedă, saună uscată), loc de joacă pentru copii, acces la restaurant, sală de conferință.

ELDARAD MED SRL își propune diversificarea activității de prestarea de noi servicii medicale precum consultații gastroenterologice, neurologice, psihiatrice, pneumologice, oftalmologice, servicii radiologice și imagistică medicală.

SC CRESCENDO SRL intenționează construirea unei unități hoteliere de 4 stele și dotarea acesteia. Serviciile de cazare vor include o serie de facilități hoteliere precum: mic dejun inclus, acces la piscină, acces la zona de spa (saună umedă, saună uscată), acces la bibliotecă/librărie, restaurant, bar de zi, sală conferință.

CUW IMPEX SRL își propune extinderea capacității de producție prin achiziționarea de utilaje performante.

Vizualizări: 4,704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tranziție Justă:

Citește și: