CE Oltenia a comandat echipamentul pentru vară. Minerii îl primesc la toamnă!

Minerii și energeticienii primesc echipamentele de protecție pentru vară, iarna, iar pentru cele de iarnă în sezonul estival! Acest lucru se va întâmpla și anul acesta. Compania a demarat licitația pentru achiziția salopetelor de vară, dar contractul va fi semnat în iunie. Producția mai durează alte câteva luni, astfel că salopetele vor ajunge la salariați abia la toamnă.

CE Oltenia va cheltui peste un milion de lei pentru achiziționarea echipamentului de protecție pentru vară pentru cei 14 mii de angajați. Valoarea estimată fără TVA este cuprinsă între 660.542 de lei și 1.251.648 de lei. Licitația este pe mai multe loturi: costume salopetă și halate bleumarin de vară în valoare de 384.200 lei; salopete grena și bleumarin ignifugate în sumă de 238.452 lei; salopete bleumarin bazonat în valoare de 10.400 de lei și lotul 4 cu salopetă, combinezon şi halat antiacid în valoare de 27.490 de lei. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 8 mai, depunerea ofertelor se poate face până pe 16 mai, iar evaluarea ofertelor pe 12 iunie.

Pentru unele licitații ale CE Oltenia, evaluarea durează atât de mult încât compania încheie acte adiționale. Este cazul licitației de pază, în valoare de 20 de milioane de lei, care este în evaluare din februarie și prestarea serviciilor este făcută de vechile firme, în baza unor acte adiționale.

Vizualizări: 1,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: