Angajații din CE Oltenia vor avea obiective de performanță. Ce salarii au!

Directorul CE Oltenia, Sorinel Boza, a anunțat că s-a încheiat procesul de stabilire a indicatorilor de performanță pentru toți angajații companiei. El a declarat că, în acest fel, la concedierile din 2018 vor pleca acasă cei care nu și-au îndeplinit obiectivele de performanţă.

Numărul de o mie de persoane ce urmează să fie concediate a fost întrunit cu greu. Deși directorul Boza susținea că nu vor fi dați afară muncitori, în realitate, pe listă au fost prinse și 70 de persoane de la Cariera Husnicioara. Una dintre problemele constatate la aplicarea acestui plan de concediere a fost lipsa unor obiective pentru angajați și evaluarea lor, a declarat Boza. „S-a încheiat procesul de stabilire a obiectivelor de performanță pentru fiecare angajat din companie. Am semnat un ordin prin care o echipă de audit va verifica dacă fiecare angajat are aceste obiective măsurabile, iar această decizie va fi luată doar în baza obiectivele de performanță“, a precizat şeful CEO la o emisiune TV.

Conform bilanțului pe 2016, CEO cheltuie cu salariile celor 11.738 de muncitori suma de 450 de milioane de lei, iar pentru cei 1.971 de angajaţi TESA, cheltuielile se ridică la 107 milioane de lei. În timp ce un muncitor ia și 1.500 de lei salariu, un angajat TESA ia cel puțin 2.500 de lei.

Vizualizări: 5,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: