CE Oltenia închiriază tractoare și autobasculante. Contractul depășește opt milioane de lei!

Complexul Energetic Oltenia caută să închirieze tractoare, autobasculante și camioane să transporte piese de schimb și diferite materiale spre mai multe cariere din cadrul companiei. În total, 45 de vehicule pentru transport marfă, cu tot cu șofer. Valoarea achiziției depășește opt milioane de lei.

"Prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate se va asigura buna desfasurare a activităților de aprovizionare continua cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, in conditii grele de drum si teren accidentat", transmite compania. 

Printre zonele miniere unde vor ajunge vehiculele de transport marfă sunt Rovinari, Jilț, Peșteana, Roșia, Motru sau Husnicioara. 

Valoarea contractului este de peste 8,5 milioane de lei, fără TVA. Licitația este împărțită în 19 loturi. Firmele interesate să depună oferte pot face acest lucru până la de 27 octombrie 2022, la sediul companiei energetice.

Vizualizări: 1,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: