CE Oltenia NU finanțează CS Pandurii dar rămâne în AGA

Complexul Energetic Oltenia nu va relua finanțarea față de Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu. Dar vrea să rămână membru asociat. Nu se știe cum se va face acest lucru, dar fiind că statutul de membru asociat înseamnă finanțarea cu o sumă de bani. Administratorul special Marin Golea declara, explicit, că CEO trebuie să se decidă dacă dă bani sau lasă locul liber altui finanțator.

Managerul companiei energetice, Sorin Boza, a explicat că atâta timp cât unitatea nu este pe profit, nu se poate lua în discuție sprijinirea din punct de vedere financiar a sportului gorjean. "Atâta timp cât această companie este cu rezultat financiar negativ, nu discutăm de finanțarea Clubului Pandurii. Nu vorbim de ultimele două luni, vorbim de anul financiar trecut. Moral, nu este corect ca atunci când ai un program de restructurare să aloci fonduri către sport sau orice altă activitate extra-productivă din județ", a declarat Sorin Boza, managerul CE Oltenia.

Cel puțin 800 de mii de lei de la CEO

Și anul financiar 2016 s-a încheiat cu pierderi la CE Oltenia. Managerul CE Oltenia exclude reluarea finanțării activității sportive dar spune că va rămâne în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a clubului sportiv. "Da, rămânem. De ce nu?", spune managerul CE Oltenia.     

Declarațiile șefului companiei Energetice nu sunt chiar în ton cu așteptările celorlalți membrii asociați de la CS Pandurii Târgu Jiu. Administratorul special al clubului, Marin Golea, spunea că în situația în care CE Oltenia nu va sprijini financiar clubul vor introduce alți acționari. Mai spunea că ceilalți membrii asociați vor aloca bani în acest sens. A spus și ce sume: USMO și primăria Târgu Jiu câte 300 mii lei, Consiliul Județean participă cu 500 mii lei iar Artego cu 1.5 milioane de lei. De la CEO se aștepta suma de 800 de mii de lei, cel puțin.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: