CE Oltenia, producţie record în zilele geroase

CE Oltenia a depasit cu succes perioada de varf de iarna, producand de la inceputul acestui an  aprox. 1,5 TWh, ajungand la o putere medie orara de pana la 3200 MW in perioadele zilei cu valori maxime ale consumului de energie, acoperind o cota de 30% din productia de energie din SEN si asigurand peste 130 000 MWh servicii de sistem.

Desi s-a intrat in perioada de iarna cu stocuri mai mici decat in anii anteriori, implicarea personalului din zona de extractie si incarcare a carbunelui, cat si a personalului din zona de  descarcare a navetelor de carbune, in aceasta perioada cu temperaturi extrem de scazute (-18 °C), a reusit sustinerea functionarii fara probleme a tuturor grupurilor energetice din cadrul sucursalelor CE Oltenia.

Conducerea companiei transmite tuturor salariatilor multumiri si aprecieri pentru contributia adusa la realizarea acestor performante.

Subliniem faptul ca de eforturile salariatilor CE Oltenia au beneficiat inclusiv toti cei care sustin cu toate mijloacele stoparea producerii energiei pe baza de carbune.

Sursa: Comunicat CE Oltenia

Vizualizări: 3,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: