Ce să nu faci nicodată când eşti invitat la nuntă

Există un cod al bunelor maniere în cazul unor evenimente speciale cum sunt nunţile. Sunt lucruri pe care nu ai voie să le faci dacă eşti invitat la un astfel de eveniment de către prietenii sau rudele tale.

Dacă ai primit o invitație la nuntă, cel mai important lucru este să mulțumești pentru invitație și să confirmi participarea imediat ce te-ai decis că vei merge la eveniment. Dacă nu poți accepta invitația trebuie să anunți că nu vei merge și să adresezi urări de bine cuplului care se căsătorește, fără prea multe explicaţii despre motivele care te împiedică să fii prezent la  fericitul eveniment.

Niciodată nu trebuie să te îmbraci în alb dacă mergi la o nuntă. Această culoare este purtată doar de mireasă, iar cei care aleg o ținută în nuanță de alb sunt aspru criticați. Cel mai indicat este să optezi pentru o culoare mai închisă, adecvată evenimentului dacă nu cumva s-a impus un dress cod pe culoare. Totuși, ținuta trebuie să fie impecabilă, elegantă și adaptată stilului și personalității tale.

Un astfel de eveniment cum este nunta are capacitatea de a-ți amplifica emoțiile dar nu îți cere imediat partenera în căsătorie când eşti la nunta altcuiva. Nunta este doar despre cei doi miri, iar un asemenea gest ar îndrepta atenția invitaților către tine și partenera ta.

Vizualizări: 3,746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: